Meer directe reserveringen met een nieuwe hotelsite in 2021

8 december 2020 | Redactie

Porter, ontwikkelaar van kwalitatief hoogwaardige hotelwebsites, biedt vanaf deze maand een gloednieuw template aan, genaamd Berlin. Met een website van Porter kunnen hotels zich optimaal voorbereiden op het verkrijgen van directe reserveringen wanneer de markten weer aantrekken.

Hotels met een website van Porter profiteren onder andere van de volgende voordelen:

Websitetechniek en structuur

De techniek achter een Porter website is volledig van deze tijd. De websites zijn geoptimaliseerd voor een zeer snelle laadtijd, ontwikkeld met gevalideerde broncodes en worden in Nederland gehost op high performance servers. Door de unieke manier van werken blijft de techniek achter de website up-to-date. Wij verzorgen de beveiliging van de verbindingen, software updates, etc. zodat jij je als hotelier kunt focussen op jouw gasten.

Zoekmachineoptimalisatie

Een goede, organische vindbaarheid zorgt ervoor dat het hotel uitstekend vindbaar is binnen zoekmachines. Wij verzorgen de techniek hierachter, begeleiden het hotel bij het toevoegen en inladen van de content en zorgen dat alle instellingen hiervoor op de juiste manier geconfigureerd worden. In combinatie met de zeer snelle en betrouwbare hosting zorgt dit voor een optimale vindbaarheid en dus een toename van direct en relevant verkeer naar de website.

Foto- en video-integratie

Om toekomstige gasten te verleiden een reservering te maken is het slim om uitnodigende foto’s en video’s te verwerken. Deze moeten snel inladen én van hoge kwaliteit zijn. Door onze optimalisatietool in het Hotel CMS worden foto’s eenvoudig met een perfecte verhouding tussen kwaliteit en laadtijd toegevoegd.

 Mobile first, gebruiksvriendelijk op alle apparaten

Een hotelsite moet op alle schermen prettig werken. Wij verzorgen dit en testen de website op browser- en schermcompatibiliteit voorafgaand aan de lancering.

Naadloze connectie met reserveringssysteem naar keuze

Porter is onafhankelijk als het gaat om het gebruik van reserveringssystemen. Voor de meest voorkomende reserveringssystemen hebben wij standaard scripts ontwikkeld die ervoor zorgen dat de website op een naadloze manier gekoppeld is aan het reserveringsysteem naar keuze. Wisselen van reserveringssysteem? Geen probleem, dit valt binnen de standaard service die wij bieden.

Hotel CMS, gebruiksvriendelijk beheer van meertalige website-inhoud

Om zelf de meertalige inhoud van de website aan te kunnen passen bieden wij een Hotel Content Management Systeem. Dit CMS is speciaal ontwikkeld voor hoteliers en zorgt ervoor dat de complete, meertalige website-inhoud door middel van relevante modules beheerd kan worden. Er zijn onder andere modules voor arrangementen, kamertypes, pagina’s, blogberichten, reviews, highlights, etc.

Proactieve service en support

Heb je een vraag over je website, het gebruik van het Hotel CMS of bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie? Bel of mail ons gerust. Wij bieden ongelimiteerde service en proactieve support. Wel zo prettig.

Inzet aanvullende online marketinginstrumenten

Meer rendement uit je website halen door het gebruik van Google Ads, Google Hotel Ads, E-mailmarketing, Tripadvisor vermelding, etc.? Wij bieden hulp bij de inzet van de verschillende, voor jouw hotel relevante online marketinginstrumenten. Altijd met het behalen van een maximale ROI en ROAS als doel.

Hoge conversie, meer directe reserveringen, minder commissie

Wil jij in 2021 minder commissie afdragen aan OTA’s? Een goede, gebruiksvriendelijke website maakt dit mogelijk. Profiteer van een hoge conversie en ontvang meer directe reserveringen met een Porter website.

De gasten zullen weer komen in 2021! Is jouw hotel er dan klaar voor?

Bezoek de website van Porter, bekijk ons portfolio met hotels die al kozen voor een Porter website of bel nu naar: 020-3380988 om de mogelijkheden voor jouw hotel te bespreken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel drie: PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van Hospitality Management wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonde ...

Interview
"De hotellerie en de zorg verschillen niet veel van elkaar"

De coronacrisis laat diepe wonden achter in de hotellerie. Omzetten kelderen en gasten blijven weg. Veel hotelondernemingen hebben noodgedwongen een groot deel van hun medewerkers moeten laten gaan. De angst heerst dat op het moment dat de hotellerie weer aantrekt en de toeristen ons land weer w ...

Hotelketens Interview Longread
"De langetermijnverwachtingen zijn onverminderd goed"

Erwin van der Graaf is directeur van Accor Hotels Services Nederland en als Vice President Operations verantwoordelijk voor de door Accor gemanagede hotels in Nederland. In het oog van de orkaan - het jaar 2020 - kreeg hij veel interviewaanvragen. Hij hield ze merendeels af; voelde geen behoeft ...

Hotel & Recht
Creatief gebruik van je hotel tijdens Corona

Door de coronacrisis is het aantal luchtvaartpassagiers van en naar Nederland in 2020 met meer dan 70% gedaald. Dit heeft logischerwijs een direct weerslag op de bezettingsgraad van hotels, die ook met meer dan 70% is gedaald, zo viel te lezen in dit magazine. Het is dan ook niet verwonderlijk dat c ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

21 jaar geleden in Hospitality Management: Sander Allegro

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week een column van Sander Allegro uit het jaar 2000. Met de titel 'Groen' duidt Al ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: