Most Prestigious Meeting Venue 2015

21 september 2015
Most Prestigious Meeting Venue 2015

Tijdens de uitreiking van de Prestigious Star Awards 2015 is Sofitel Legend The Grand Amsterdam verkozen tot Most Prestigious Meeting
Venue 2015. De Prestigious Star Awards zijn wereldwijd de enige awards voor de 'luxury venue industry'. Jaarlijks komt de top uit het Prestigious Venues netwerk samen en worden, uit 20 awardcategorieën 's werelds beste venues bekendgemaakt. De uitreiking vond plaats op 18 september in Londen.

*Unieke vergaderlocatie*
Met name het hoge level van de InspiredMeetings™-zalen en het superieure serviceniveau waren doorslaggevend voor het jurybesluit om Sofitel Legend The Grand deze award uit te reiken: “De state-of-art boardrooms als historische monumenten in combinatie met de uitzonderlijke ambiance en de flexibele faciliteiten maakt The Grand absoluut tot een unieke vergaderlocatie in het hart van Amsterdam."

"Deze prijs is een geweldige kroon op het werk van ons gehele team. We zijn vereerd om deze internationale award in ontvangst te mogen nemen, dit bekrachtigt onze positie in luxe hotellerie", aldus Kees Hogetoorn, Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

*Sofitel; legendarische hotels met Franse elegantie*
Sofitel is de enige Franse luxe hotelketen met aanwezigheid in vijf continenten, met 120 adressen in meer dan 40 landen (meer dan 30.000 kamers). Sofitel biedt eigentijdse hotels en resorts voor gasten die schoonheid, kwaliteit en excellentie verwachten en waarderen. Of het nu hartje Parijs, Londen, New York, Shanghai of Peking is, of ergens verscholen in de binnenlanden van Marokko, Egypte, Polynesië of Thailand, elke Sofitel-locatie biedt een authentieke ervaring van het Franse 'Art de Vivre'.

*Sofitel Legend en Sofitel So verrijken Sofitel Luxury Hotels*
Sofitel Legend-hotels zijn mythische, eeuwenoude etablissementen met gebouwen die vaak op de monumentenlijst staan: Sofitel Legend Metropole Hanoi, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Sofitel Legend Old Cataract Aswan, Sofitel Legend Santa Clara Cartagena en Sofitel Legend Peoples Grand Hotel Xian. Sofitel So-hotels zijn nieuwe hotels, gekenmerkt door moderne ontwerpen van beroemde architecten die soms zijn verfraaid door internationale beroemdheden uit de wereld van mode, design en kunst: Sofitel So Mauritius Bel Ombre, Sofitel So Bangkok en Sofitel So Singapore.

~Op de foto:Global Managing Director Prestigious Venues Habib Amir en Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam Kees Hogetoorn.~

Overig nieuws