NH Hotels verwelkomt DJ's

3 oktober 2014
NH Hotels verwelkomt DJ's

Voor de komende editie van het Amsterdam Dance Event hebben NH Hotels en Radio 538 de krachten gebundeld. Vanaf maandag 6 oktober maken luisteraars van
de zender kans op exclusieve toegangskaarten voor Hotel 538. Vier avonden op rij geven 's-werelds beste DJ's een unieke showcase in de Sint Olofskapel van NH Barbizon Palace in Amsterdam. Deze gigs zijn alleen toegankelijk voor prijswinnaars en een aantal van hen maakt tevens kans op een overnachting en diner in het 5-sterren hotel aan de Amsterdamse Prins Hendrikkade. Ook de radio-uitzendingen van De Avondploeg, De Frank en Vrijdag Show en Barry’s Weekend Vibe komen vanuit de bar van NH Barbizon Palace.

*Exclusief*
Toegang tot Hotel 538 is alleen te winnen tijdens de actieweek op Radio 538. Vanaf maandag 6 oktober zijn er de hele week kaarten te winnen voor de showcases. Luisteraars kunnen via SMS aangeven welke showcase zij zouden willen bijwonen.

De keuze is niet gemakkelijk, want met optredens van Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack kent Hotel 538 een line-up van wereldformaat. Ook online zijn er kaarten te winnen.

*Winnars*
Van al deze winnaars mag een aantal gelukkigen ook nog inchecken in Hotel 538: zij winnen een diner, een meet & greet, toegang tot de showcase van hun favoriete dj, kaarten voor een feest tijdens ADE en een overnachting voor 2 personen in NH Barbizon Palace.

*Sint Olofskapel*
NH Barbizon Palace en de bijbehorende Sint Olofskapel zijn door hun historie, akoestiek en zeer centrale ligging tegenover Amsterdam Centraal Station een toplocatie voor Hotel 538. De 15e eeuwse kapel ademt de historie van de stad en biedt de DJ's een prachtig decor om hun set in te draaien. Het hotel heeft al vele beroemde logés mogen ontvangen: onder meer The Jackson 5, Christina Aguilera en Snoop Dogg checkten al eerder in in NH Barbizon Palace.

Overig nieuws