Nieuwe CEO voor Minor Hotels Europe & Americas

Auteur: redactie
Personalia Hotelketens 13 juni 2024
Nieuwe CEO voor Minor Hotels Europe & Americas Gonzalo Aguilar

Minor Hotels, voorheen bekend als NH Hotel Group, heeft aangekondigd dat Gonzalo Aguilar per 1 januari 2025 de nieuwe CEO van Minor Hotels Europe & Americas wordt. Hij volgt Ramón Aragonés op, die aan het eind van dit jaar met pensioen gaat. Aragonés blijft actief als lid van de Raad van Bestuur en als niet-uitvoerend vicevoorzitter. Aguilar begint op 1 oktober met een drie maanden durende overdracht met Aragonés.

Dillip Rajakarier, CEO van Minor Hotels, prees Aragonés voor zijn jarenlange toewijding en transformatieve leiderschap sinds 2009. Over Aguilar zei hij: “Gonzalo’s uitgebreide ervaring en leiderschap in de hotelsector zullen cruciaal zijn voor het toekomstige succes van Minor Hotels Europe & Americas.”

Aguilar brengt meer dan dertig jaar ervaring mee van Marriott, waar hij als chief operating officer voor EMEA verantwoordelijk was voor groei en recordwinsten. Hij heeft diverse sleutelposities bekleed en begon zijn carrière bij Marriott in de Verenigde Staten in 1994.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws