Nieuwe eigenaren Hotel Bon'Aparte Lochem

10 juli 2015
Nieuwe eigenaren Hotel Bon'Aparte Lochem

Op 10 september 2014 viel het doek definitief voor het voormalige Hampshire hotel Bon’Aparte. Het faillissement van de onderneming werd vooral
veroorzaakt door de brandveiligheid die in het geding kwam. Nu ruim 10 maanden na de sluiting is de zoektocht naar overname kandidaten geslaagd. Arne Heijtmeijer en Michiel Bouwens zijn de nieuwe eigenaren van het vastgoed van het voormalige Hampshire hotel Bon’Aparte.

*Zelfstandig hotel*
Het pand waarin het hotel is gevestigd behoort tot de mooiste panden uit de regio. Het was dan ook niet te verkroppen dat het pand mogelijk zijn allure als gerenommeerd hotel en restaurant bedrijf zou verliezen. Heijtmeijer en Bouwens zijn in afrondende fase van onderhandelingen met de nieuwe exploitant. De samenwerking met Hampshire zal verdwijnen. Het hotel krijgt een nieuwe naam; Boetiek hotel BonAparte. Het bedrijf zal gaan opereren als zelfstandige entiteit.

*Renovatie*
In de komende maanden zal er een grondige renovatie plaats vinden. Zo worden alle nodige aanpassingen gedaan voor de brandveiligheid. Daarnaast zal er worden geïnvesteerd in de uitstraling, kwaliteit en het comfort van het hotel. Het nieuwe Boetiek hotel BonAparte zal een zeer welkome aanvulling zijn voor de regio. Het bedrijf zal weer worden herkend en erkend als breed toegankelijke en uitstekende dienstverlener; zowel regionaal als landelijk. De faciliteiten zullen worden aangevuld met een persoonlijke vorm van gastvrijheid.

Overig nieuws