Nieuwe GM voor Leonardo Royal Hotel Den Haag

Auteur: Redactie
Personalia 19 oktober 2023
Nieuwe GM voor Leonardo Royal Hotel Den Haag Thomas Kortleve in het Leonardo Hotel Den Haag

Positieve ontwikkelingen voor Leonardo Hotels: Thomas Kortleve, voorheen director of operation bij Hotel Des Indes, is per 1 oktober de nieuwe general manager en brengt hiermee zijn rijke ervaring, enthousiasme en kennis naar de hotelketen.

Kortleve: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Met de unieke locatie, faciliteiten en geschiedenis zie ik in het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade een groot potentieel.”

Kortleve maakte dankzij zijn positieve instelling en jarenlange ervaring al furore als manager bij diverse hotels: van unieke monumentale gebouwen tot aantrekkelijke, full-service en perfect gelegen zakenhotels. “Ik geniet enorm van het werken met en voor mensen en streef er altijd naar om als collectief doelen te stellen en de beste manieren te vinden om deze te bereiken.”

Smaakvol

Leonardo Royal Hotels is de luxe tak van Leonardo Hotels, dat in 2006 werd opgericht als het Europese merk van de Fattal Hotelgroep. Op de mooiste locaties - van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving - vind je hotels van de keten. De Royal Hotels herken je meteen aan het bijzondere comfort en het smaakvolle interieur. Met een aanbod van verschillende moderne congresomgevingen, een grote balzaal en innovatief gebruik van licht, geluid, schermen en decoratie positioneert Leonardo Royal Hotels zichzelf als de perfecte event locatie voor zowel de zakelijke- als stadsreiziger.

Grootse plannen

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade ligt tussen het dynamische Scheveningen, de Ambassadewijk en het centrum van de Koninklijke Stad. De nieuwe GM noemt onder andere de kamers, de locatie en wellness- en sportfaciliteiten als sterke punten van het hotel. “Een prachtige locatie en een zeer compleet aanbod met uitstekende faciliteiten, ook op het gebied van vergaderruimtes en food & beverage”, voegt hij hieraan toe. “Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit mooie en unieke hotel”.

Kortleve heeft met Leonardo Hotels Den Haag dan ook grootste plannen. “Ik ben heel enthousiast om onderdeel te mogen zijn van deze groeiende en ambitieuze hotelketen en kijk ernaar uit om het relatief jonge merk in de Benelux nog beter op de kaart te zetten vanuit de stad waar ik van hou en die ik heel goed ken.”

Fotograaf: Chris Ronteltrap for Staccato Photography

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws