Nieuwe GM voor The Hotel Brussels

11 september 2012
Nieuwe GM voor The Hotel Brussels

The Hotel Brussels in Brussel, dat vorig jaar werd overgenomen door de Zweedse vastgoedgroep Pandox AB heeft Johan Joris aangesteld als general manager.

*Sinds 1988 in de hotellerie*
Momenteel ondergaat het hotel in Brussel een renovatie. Johan Joris (48) is geboren in België en werkt sinds 1988 in de hotellerie. Hij heeft ervaring in binnen- en buitenland. Na verschillende functies in België te hebben bekleed voor de Alfa Hotel groep, bood de overname van deze groep door NH Hoteles nieuwe perspectieven voor Joris. Hij leidde de opening van twee NH hotels in Brussel en Frankfurt en kreeg vervolgens de verantwoordelijkheid over acht NH Hotels in Vlaanderen. Vanaf 2003 bekleedde hij voor NH Hoteles groep in Nederland en Frankrijk diverse functies als General Manager en Regiomanager. In 2011 maakte hij de overstap naar de hotelgroep Russische Azimut met 22 hotels in Rusland, Duitsland en Oostenrijk, als Director of Operations.

*Sterke persoonlijkheid*
Johan Joris begint vanaf september als general manager van The Hotel. Aldert Schaaphok, Vice President Pandox AB: "Wij waren voor deze functie op zoek naar iemand met een sterke persoonlijkheid die een 421 kamer hotel, dat een grondige renovatie ondergaat, operationeel kan besturen. Met zijn ruime hotelervaring en vele hotelopeningen in België en het buitenland, weten we zeker dat Johan deze uitdaging aankan en dat hij zal bijdragen aan het succesvol herpositioneren van The Hotel als premium segment hotel."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws