Nieuwe kamers Hilton Rotterdam klaar

16 augustus 2012
Nieuwe kamers Hilton Rotterdam klaar

Hilton Rotterdam heeft de eerste fase van de grootscheepse hotelverbouwing afgerond. Alle 254 kamers en suites zijn geheel gestript en opnieuw ingericht.

*Tijdspad*
De renovatiewerkzaamheden aan het Hilton Rotterdam, dat gefaseerd plaatsvindt, verlopen uiterst succesvol. Hotelmanager Jan Rutgers vertelt: "De verbouwing is begonnen met de aanpak van de hotelkamers. Vijf maanden geleden zijn we gestart met de verbouwing van de lobby en de openbare ruimten. In de nazomer worden de vergaderzalen en het nieuwe restaurant opgeleverd. Als alles net zo strak is gepland als de eerste fase wordt de gehele renovatie van Hilton Rotterdam begin 2013 opgeleverd."

*Huislijk comfort*
De kamers blinken uit in extra comfort, luxe en technologie, afgestemd op de moderne smaak van reizigers. De kamers zijn huislijk ingericht met tijdloos design waarin subtiele accenten van de lokale omgeving in het ontwerp zijn verweven, terwijl de hoge kwaliteitsgarantie voor de gast in tact blijft.

*Taal op tv*
Rutgers: "Meest in het oog springend detail dat de gast zal ervaren zijn de LG LED full HD tv’s, de meest energiezuinige flatscreens. De HD tv’s zijn zo ingesteld dat de taal die de gast aangeeft bij het inchecken automatisch wordt doorgegeven aan de televisie. Om de kanalen ook in HD te kunnen aanbieden zijn extra satellietschotels op het hotel geplaatst. Dit maakt het Hilton Rotterdam het eerste en op dit moment enige hotel in Rotterdam met LED tv’s die ook in full HD uitzenden."

~Frank Lindner~

Overig nieuws