Nieuw Rezidor hotel in Gran Canaria

12 april 2010
Nieuw Rezidor hotel in Gran Canaria

Het voormalige Hotel Dunas in Gran Canaria Spanje wordt binnenkort volledig gerenoveerd tot nieuwste lid van de Rezidor Hotel Groep en zal onder de naam Radisson Blu Residence Gran Canaria verder gaan. De opening is gepland in het vierde kwartaal van 2012.

*Groei*
Met de Radisson Blu Residence en de onlangs geopende Radisson Blu in Madrid is Rezidor goed op weg om ook in Spanje naam te maken. Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor voegt hier aan toe dat met het tekenen van het Gran Canaria contract Rezidor zijn toewijding bevestigd aan de ambitieuze groei van hun jonge en trendy resort portfolio. Samen met Lars Wenaas van Wenaasgruppen, de eigenaar van het nieuwe hotel, hopen ze waarde toe te voegen aan de hospitality sector van Gran Canaria.

*Gran Canaria*
Rezidor hoopt met dit project een flink graantje mee te pikken in de Spaanse toeristensector aangezien Gran Canaria de top-bestemming is voor reizigers naar Spanje. Met zijn beroemde stranden, intrigerend landschap en milde klimaat is het een waar vakantieparadijs. Het hotel krijgt 144 ruime appartementen, inclusief balkon uitkijkend op zee. Er komen vijf vergaderruimtes en een business center.

~Nienke van Haasteren~

Overig nieuws