Parkhotel Horst heeft meest gastvrije receptionist

14 januari 2010
Parkhotel Horst heeft meest gastvrije receptionist

Bianca Christiaens van het Parkhotel Horst in de gelijknamige plaats Horst is de winnaar van het NK Receptionisten editie 2010, zo werd bekend gemaakt tijdens de Horecava. Paola Hilbrants van het NH Krasnapolsky in Amsterdam en Michelle de Velde Harsenhorst van Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem eindigden ex equo op de tweede plaats. Er was volgens de jury geen 'nummer twee' en 'nummer drie'. Volgens de experts was er gewoon een kandidate die net iets beter dan de andere twee was.

*Gewetensvraag*
Eerder op de middag hadden de drie finalisten live op het wedstrijdpodium van de beurs lastige vragen over praktijksituaties op zich afgevuurd gekregen door de jury. Vlak voor aan de bekendmaking van de winnares stelde jurylid Roberto Payer aan alle drie de receptionisten toch nog een laatste gewetensvraag: "Wie van deze dames zou jij tot winnaar kiezen?" Als eerste kreeg De Velde Harsenhorst de microfoon van Payer. Zij wees Christiaens aan als winnaar. De general manager van het Hilton Hotel Amsterdam stelde dezelfde vraag aan Christiaens die op haar beurt De Velde Harsenhorst als winnaar zag. Toen de vraag tenslotte aan Hilbrants werd gesteld zei deze stellig: "Nu die andere twee al een paar keer genoemd zijn, kies ik maar voor mezelf als winnaar." Een aanmoedigende lach vanuit de zaal viel Hilbrants deel.


~De juryleden op de voorgrond, op het ereschavot wordt een klein feestje gevierd~

*Juryleden*
De jury voor de wedstrijd tot meest gastvrije receptioniste van het jaar bestond naast Payer uit Marielle Schoemaker, hoofdredacteur van Special Bite en Paul Udo, bestuurslid van het Gastvrijheidsgilde.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/parkhotel-horst-heeft-meest-gastvrije-receptionist/

Overig nieuws