Personeel IHCP hotels houdt inzamelingsactie voor Sinterklaas

Auteur: redactie
Events 30 november 2023
Personeel IHCP hotels houdt inzamelingsactie voor Sinterklaas Agata Szparaga en Grixeny Ponson, van Hotel Moxy Den Haag en Residence Inn Den Haag, brachten de cadeautjes weg die door medewerkers zijn ingezameld

De decembermaand staat symbool voor vrijgevigheid en saamhorigheid. Helaas ervaren niet alle kinderen de vreugde van het ontvangen van cadeautjes. In aanloop naar het Sinterklaasfeest zetten de hotels van International Hotel Capital Partners (IHCP) daarom het initiatief ‘Sinterklaas Project’ op, om ook geluk te brengen in de levens van kinderen die het wat minder fortuinlijk hebben.

Het gaat om de hotels Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy the Hague, Residence Inn by Marriott the Hague en Mercure Amersfoort. Cadeautjes, groot of klein, worden door de medewerkers van alle hotels binnen IHCP verzameld. Elke vestiging werkt samen met lokale organisaties, zoals de plaatselijke voedselbank en Sintvoorieder1, een organisatie die zich inzet voor kinderen in moeilijke omstandigheden. Deze donaties worden namens de hotels per regio geschonken.

Meer dan gastvrijheid

Remco van der Jagt, General Manager van Moxy the Hague: “Wij als Moxy Den Haag en Residence Inn by Marriott The Hague vinden het belangrijk om met onze teams te laten zien dat we niet alleen gastvrij zijn richting onze gasten. Het creëren van een gastvrije omgeving voor iedereen, dus ook de mensen die in hier in de buurt wonen, daar gaat het om."

Diepere betrokkenheid

Herman Klok, General Manager bij Moxy Amsterdam Schiphol Airport: "Met deze inzamelingsactie willen we niet alleen cadeaus verzamelen, maar ook een diepere betrokkenheid tonen bij de gemeenschappen waarin we actief zijn."

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws