Postillion Bunnik beste congreslocatie

22 januari 2013
Postillion Bunnik beste congreslocatie

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik heeft de eer om zich beste Congreslocatie van 2012 te noemen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het Meetings Business Event van dit jaar in Barneveld.

*Trotse winnaar*
"Wij zijn zeer vereerd met de prijs", zegt managing director van Postillion Hotels Nederland Thijs Merks. "Postillion Hotels werkt hard aan het ontwikkelen van prettige werkomgevingen. We bieden op zes locaties in het land congres- en trainingsruimten en Business Points aan.
Samen met onze medewerkers zorgen we dat ieder verblijf tot in de puntjes is verzorgd", aldus Merks. Deze toewijding heeft ervoor gezorgd dat de vestiging in Bunnik voldeed aan alle criteria; ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en sevice.


~Alle winnaars van de awards in het bijzijn van goochelaar Hans Kazan~

*Hoge waardering*
De uitreiking van de award vond plaats in het Schaffelaartheater te Barneveld. De toekenning van de prijs wordt bepaald door stemmen, de gemiddelde waardering vanuit stemrapporten en door een deskundige jury. Postillion Hotel Utrecht Bunnik kreeg een hoge waardering van de gasten, waar de jury zich bij aansloot. "Prachtig concept, geweldige locatie en alles ten dienste van de gast", aldus het oordeel van de jury. General manager van de vestiging, Erik-Jan Ginjaar, nam de prijs in ontvangst.

~Marijn Brok~

Overig nieuws