Postillion komt met Brain Food

25 november 2013
Postillion komt met Brain Food

Postillion Hotels Nederland introduceert deze maand een nieuw aanbod van energy boosts, die speciaal zijn afgestemd op de zittend werkende professional. Met gezonde en vooral lekkere gerechten en energizers,
biedt het hotel met Brain Food een ruim aanbod van maaltijden, versnaperingen en energy boosts met ‘langzame suikers’. Op de kaart staan snacks als rode biet/bleekselderij-smoothie, dadel-vijgen bonbons met kokosrasp of bananenmuffins met kastanjes.

*Brandstof tot nadenken*
Thijs Merks, Algemeen Directeur van Postillion Nederland: “Wij bieden moderne professionals onderweg bijzondere service. Brain Food, dat met recht brandstof tot nadenken kan worden genoemd, is daar een mooi en innovatief voorbeeld van.

*Brain Food Contest*
Na de introductie van Brain Food wil Postillion Hotel Nederland bovendien doorpakken met het concept. Merks: “Slimmer werken doe je samen. In de loop van 2014 zullen wij jonge chefs uitdagen om de ultieme aanvulling op het slimme assortiment te leveren. Door deel te nemen aan de Postillion Hotels Brain Food Contest, maken zij kans op eeuwige roem, maar uiteraard ook op de credits die zijn verbonden aan een vaste plaats in ons assortiment.”

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws