QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

14 december 2016 | Thijs Jacobs

QL Hotels & Restaurants presenteerde op maandag 12 december de QL Gids 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in QL Hotel Seven One Seven aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Het eerste exemplaar werd door Hein van Beek, founder van QL Hotels & restaurants uitgereikt aan Günther Gülker, directeur Duits-Nederlandse Handelskamer. Van Beek benadrukte dat QL in Duitsland een prachtige (groeiende) collectie hotels met uitstekende restaurants verzameld heeft en kijkt uit naar een bijzondere samenwerking tussen QL Hotels & Restaurants en de Duits-Nederlandse Handelskamer.
 
De QL Gids 2017, 324 pagina’s dik, in drie versies (Nederlands/Engels, Duits/Engels en Frans/Engels), is volledig in lijn gebracht met de in dit jaar gelanceerde QL Magazines en QL’s totaal vernieuwde website (qlhotels.com). Het gehele herfst/winter magazine en een aantal voorbeeldpagina’s van de gids staan op de website van QL weergegeven.
 
In 2016 hebben zich in -voor QL- vier nieuwe landen (Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland) 9 hotels bij QL Hotels & Restaurants aangesloten, waaronder Oaxen Krog & Slip, Stockholm, Zweden (twee Michelinsterren) en Verwöhnhotel Sonnhof, St. Veit im Pongau, van de in Oostenrijk bekende televisiechef Vitus Winkler.
 
QL Hotels & Restaurants – QL staat voor Quality Lodgings - is in de loop der jaren uitgegroeid tot een collectie van zo'n 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Goed eten en drinken en voortreffelijk slapen gaan bij QL één op één samen.
 
Het boeken bij de QL Hotels & Restaurants geschiedt voor de aangesloten hotels en restaurants commissievrij. Dit sluit naadloos aan op de door QL recent geïntroduceerde Fair Deal: het inkopen zo dicht mogelijk bij de bron.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: