QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

14 december 2016 | Thijs Jacobs

QL Hotels & Restaurants presenteerde op maandag 12 december de QL Gids 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in QL Hotel Seven One Seven aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Het eerste exemplaar werd door Hein van Beek, founder van QL Hotels & restaurants uitgereikt aan Günther Gülker, directeur Duits-Nederlandse Handelskamer. Van Beek benadrukte dat QL in Duitsland een prachtige (groeiende) collectie hotels met uitstekende restaurants verzameld heeft en kijkt uit naar een bijzondere samenwerking tussen QL Hotels & Restaurants en de Duits-Nederlandse Handelskamer.
 
De QL Gids 2017, 324 pagina’s dik, in drie versies (Nederlands/Engels, Duits/Engels en Frans/Engels), is volledig in lijn gebracht met de in dit jaar gelanceerde QL Magazines en QL’s totaal vernieuwde website (qlhotels.com). Het gehele herfst/winter magazine en een aantal voorbeeldpagina’s van de gids staan op de website van QL weergegeven.
 
In 2016 hebben zich in -voor QL- vier nieuwe landen (Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland) 9 hotels bij QL Hotels & Restaurants aangesloten, waaronder Oaxen Krog & Slip, Stockholm, Zweden (twee Michelinsterren) en Verwöhnhotel Sonnhof, St. Veit im Pongau, van de in Oostenrijk bekende televisiechef Vitus Winkler.
 
QL Hotels & Restaurants – QL staat voor Quality Lodgings - is in de loop der jaren uitgegroeid tot een collectie van zo'n 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Goed eten en drinken en voortreffelijk slapen gaan bij QL één op één samen.
 
Het boeken bij de QL Hotels & Restaurants geschiedt voor de aangesloten hotels en restaurants commissievrij. Dit sluit naadloos aan op de door QL recent geïntroduceerde Fair Deal: het inkopen zo dicht mogelijk bij de bron.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Las Hotellas: "Kwaliteit zal nu boven komen drijven"

Githa van Vilsteren Githa van Vilsteren is sinds 2011 directeur van Landgoed De Wilmersberg in het Twentse De Lutte. Ze werkte voor haar carrière als hotelier onder andere als Manager Relatiebeheer voor War Child.  ...

Columns Longread
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Als horecaondernemer verkoop je gastvrijheid, maar juist het bieden van gastvrijheid stelt de branche voor grote uitdagingen vanwege de regels met betrekking tot het coronavirus. Anne-Marie van Leggelo, etiquette- en imago-expert, ziet dat ook: “Er heerst verdeeldheid in het land over hoe erme...

Interview Branded Content
“We kunnen linnen gegarandeerd virusvrij maken”

Ook in wasserijen wordt er volledig volgens de richtlijnen gewerkt. Niets wordt aan het toeval overgelaten om zodoende het linnen volledig coronavrij in uw hotel te krijgen. Kimman is Director Corporate Accounts bij Blycolin, en als geen ander op de hoogte van de hoge eisen die hotels stellen aan li...

Longread
Wat te doen als jouw locatie kampt met ruimtegebrek

Het woord ‘anderhalvemetersamenleving’ gaat ongetwijfeld de Van Dale halen. Sterker nog, het zou zomaar eens het woord van 2020 kunnen worden. Gevoed door experts en de overheid realiseren we ons inmiddels dat onze maatschappij (voorlopig althans) ingericht moet worden als een anderhalve...

Accor Internationaal
Komen zakenreizen binnen 6 maanden weer op gang?

Uit nieuw onderzoek van Accor blijkt dat een derde van de zakenreismanagers in Noord-Europa van mening is dat hun zakenreisprogramma's binnen zes maanden zullen herstellen. Voornamelijk als gevolg van binnenlandse reizen. Internationale reizen zullen naar verwachting iets langer op zich wachten....

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: