Radisson Blu & SBit zijn genereus

4 oktober 2013
Radisson Blu & SBit zijn genereus

Ouders en kinderen die verblijven in het Ronald McDonald Huis hebben, net als thuis, de behoefte aan een goed werkende computer met internet, e-mail, filmpjes & spelletjes. Daarom liet SBit zien
het hart op de goede plaats te hebben en leverde geheel belangeloos een aantal computers voor in de woonkamers.

*Veilig aan de slag*
Om een goede, veilige en gemakkelijke werking te garanderen werden de computers, net als in vele hotels, voorzien van Site Kiosk. Dit is software die de computers beschermt tegen malware en ongewilde manipulatie door gebruikers. De beheerder kan instellen tot welke folders, websites en programma's de gebruiker toegang heeft. Een veilig gevoel.

*Samenwerking*
Een mooi stukje samenwerking tussen Ralph Reniers, front office manager van het Radisson Blu Hotel Amsterdam, Aafke de Haan, manager van het Ronald McDonaldhuis VUmc Amsterdam en de Sales Manager van SBit Hospitality Services, Bert-Jan Evers. Zij wensen de kids en hun ouders veel plezier met de computers.

*Ook donateur worden?*
Een dergelijk initiatief is prachtig, maar er is nog meer voor nodig om deze zieke kinderen en hun familie te kunnen helpen. Via "deze link":https://www.kinderfonds.nl/hoe-kunt-u-helpen/doneren?utm_source=Homepage&utm_medium=Website&utm_campaign=Worddonateur komt u op de pagina waar u zich kunt aanmelden als donateur voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

"~Thijs Jacobs~":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl

Overig nieuws