Regardz in actie voor Ronald McDonald

29 januari 2013
Regardz in actie voor Ronald McDonald

Het realiseren van bijna 850 overnachtingen in een Ronald McDonald Huis. Dat is het doel van de samenwerking die Regardz is aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds voor een periode van twee jaar.

*Ronald McDonald Huis*
Het doel van deze samenwerking is om 50.000 euro per jaar in te zamelen. Met dit bedrag kunnen bijna 850 overnachtingen worden gerealiseerd voor ouders in een Ronald McDonald Huis, op loopafstand van hun zieke kind.

*Goede basis*
Algemeen directeur van Regardz Pieter Aalbers ondertekende op 27 januari samen met voorzitter van het Ronald McDonald Kinderfonds Ed Nijpels en ambassadeur Yvon Jaspers het contract dat de samenwerking officieel maakte. Regardz zal haar steun aan het Kinderfonds invullen door samen met medewerkers, klanten en gasten activiteiten te organiseren en zo het werk van het Kinderfonds te ondersteunen. "De reden dat wij dit juist met het Ronald McDonald Kinderfonds zijn aangegaan, is dat de grondbeginselen van de bedrijven zo nauw bij elkaar liggen. Door deze goede basis heb ik er het volste vertrouwen in dat deze samenwerking een succes gaat worden", aldus Pieter Aalbers.

*Op de foto:* Pieter Aalbers (Regardz), Yvonne Jaspers (ambassadeur) en Ed Nijpels (Ronald McDonald Kinderfonds)

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws