Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

30 mei 2012 |
Rob Hartmann maître d’hôtel bij St. Gerlach

Na vijf jaar keert Rob Hartmann terug als maître d’hôtel bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Per 1 juli begint hij aan zijn nieuwe uitdaging bij Château St. Gerlach.

Tot 2007 werkte Rob Hartmann (39) als maître d’hôtel/sommelier bij Château Neercanne. In 2007 koos Rob Hartmann om na 12 jaar bij Château Neercanne te hebben gewerkt om het restaurantvak te verlaten.

In de afgelopen vijf jaar heeft Hartmann met veel plezier gewerkt bij Le Châtelain Vins Fins in Echt en als gastheer en salesmanager bij Thiessen Wijnkopers in Maastricht.

Kennis en ervaring
"Het is mij een eer en genoegen dat we Rob terug mogen verwelkomen binnen onze groep", aldus Jan-Paul Kroese, Directeur/Gastheer van Château St Gerlach. "Met de kennis en ervaring die Rob meeneemt en samen met chef-kok Otto Nijenhuis, sommelier Kevin Vondenhoff en het team van Restaurant Château St. Gerlach gaat hij het restaurant tot nieuwe hoogte brengen."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen Ă©n uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: