Rosewood ontwikkelt door in China

Auteur: Redactie
Internationaal 14 mei 2021
Rosewood ontwikkelt door in China

Rosewood Hotels & Resorts zet haar strategische groei in China voort met de aankondiging van de opening van Rosewood Hangzhou in 2025.  Gelegen in Wangjiang New City, een opkomende hub van innovatie, technologie en financiële diensten in het hart van Hangzhou, zal het nieuw gebouwde luxe hotel gebruik maken van eersteklas onroerend goed binnen een progressief mixed-use ontwikkelingsproject dat de skyline van de stad zal vernieuwen.

De Wangjiang New City ontwikkeling, met een oppervlakte van 740.000 vierkante meter, zal naast Rosewood Hangzhou ook een K11 Art Mall, kantoorgebouwen en werkruimten, luxe woningen en culturele attracties omvatten. Het hotel zelf zal gevestigd zijn in een op zichzelf staand gebouw van in totaal 25.000 vierkante meter over 16 verdiepingen. Naast de vele etablissementen en instellingen binnen de levendige ontwikkeling, zullen bezoekers genieten van uitzonderlijke toegang tot veel van de belangrijkste bezienswaardigheden en levensstijlbestemmingen van de stad, waaronder West Lake en het centrale zakendistrict, Qianjiang New City. Het gebied zal ook worden aangesloten op twee metrolijnen, waardoor u gemakkelijk naar andere delen van de stad kunt reizen.

Rosewood Hangzhou is de nieuwste uiting van Rosewood's ambitieuze Aziatische expansie, die alleen al op het vasteland van China vijf hotels in de pijplijn heeft, en is klaar om de nieuwste bestemming bij uitstek te worden voor zowel welvarende reizigers als de lokale bevolking.

"We zijn verheugd om onze aanwezigheid in China te vergroten en een nieuw niveau van luxe gastvrijheid naar een van de meest aantrekkelijke steden te brengen met de toevoeging van Rosewood Hangzhou," zei Sonia Cheng, chief executive officer van Rosewood Hotel Group. "Hangzhou is een welvarende en dynamische stad die serene natuurlijke wonderen en een rijke cultuur biedt voor artistieke verkenning, evenals een omgeving voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën in het bedrijfsleven en technologie, waardoor het zeer geschikt is voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers. De Wangjiang New City ontwikkeling is een uitzonderlijke weerspiegeling van Hangzhou's horizon en Rosewood is verheugd om deel uit te maken van de voortdurende groei van de stad." 

Rosewood Hangzhou opent in 2025 

De architectuur van het project zal worden geleid door het internationaal gerenommeerde Büro Ole Scheeren, met interieurs van het in Shanghai gevestigde Neri&Hu. Het project, waarin traditie en moderniteit samenkomen, heeft als doel om van de stad een benchmark te maken voor innovatief stedelijk leven en een rolmodel voor duurzame ontwikkeling. In lijn met Rosewood's toewijding aan milieubehoud en bescherming, zal duurzaamheid een belangrijk onderdeel zijn van het project, van het ontwerp tot de exploitatie. 

Bij de opening zal Rosewood Hangzhou 140 accommodaties bieden, waaronder 17 suites. Suite gasten zullen genieten van exclusieve toegang tot Rosewood's Manor Club, een executive lounge die eten en drinken biedt, butler service en aparte ruimtes voor bijeenkomsten en entertainment. Vier nieuwe eetgelegenheden, waaronder een all-day bistro, een Chinees restaurant en een speciale bar, zullen zowel overnachtende gasten als de lokale bevolking verwelkomen voor superlatieve multi-zintuiglijke reizen. Een volledig nieuw culinair en retail hybride concept dat het aanbod van een bloemenwinkel, huiskamer lounge en patisserie combineert zal ook ontstaan. Extra voorzieningen zijn onder meer een ultramodern fitnesscentrum, binnenzwembad en hydrotherapieruimtes. Ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als persoonlijke vieringen, vergader- en evenementenruimtes en faciliteiten zullen 1.100 vierkante meter beslaan en een 800 vierkante meter grote balzaal omvatten.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws