Royal Tulip Sand Hotel opent haar deuren aan de Baltische Zee

Auteur: redactie
Royal Tulip Sand Hotel opent haar deuren aan de Baltische Zee

Royal Tulip, een hotelmerk dat deel uitmaakt van de Louvre Hotels Group, opent begin juni een nieuw 5-sterrenresort aan de kust van de Baltische Zee in Kolobrzeg, Polen. Het hotel is daarbij het eerste Royal Tulip Hotel in Europa. Louvre Hotels Group en Zdrojowa Invest & Hotels hebben een overeenkomst gesloten en kijken uit naar de opening van het 114 kamers tellende resort. Royal Tulip Sand is een favoriete toeristische hotspot voor de lokale bevolking en toeristen uit naburige steden zoals Berlijn en ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand.

Na een volledige renovatie van het bestaande hotel, staat Royal Tulip Sand te popelen om haar deuren te openen. Zo zijn onder andere de kamers, suites, de spa, het restaurant en openbare ruimtes vernieuwd. Het zorgvuldig uitgekozen meubilair straalt elegantie uit.”We zijn verheugd om het eerste Royal Tulip hotel in Europa te openen. Polen is sinds vele jaren een belangrijke markt voor ons’’, aldus Andreas Tscherning, COO Business Unit International van Louvre Hotels Group. Er zullen meerdere Royal Tulips aan de portfolio worden togevoegd de komende periode.

Lukasz Genera, directeur van Royal Tulip Sand Hotel is zeer trots op het eindresultaat. '‘Ons vernieuwde resort biedt gasten de ideale plek om heerlijk te ontspannen. In het Sand Wellness komen gasten volledig to rust en in het Sand{acz} restaurant worden gasten culinair verwend''.

Over Royal Tulip    

Royal Tulip is het 5-sterren merk binnen Louvre Hotels Group en telt 25 hotels wereldwijd. Deze bijzondere hotels zijn gelegen op de mooiste bestemmingen ter wereld. Gasten kunnen ontspannen in luxe kamers of suites en genieten van allerlei luxe voorzieningen zoals spa’s. Klik hier voor meer informatie.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws