Ruby breidt uit in Nederland met hotel van 225 kamers

Auteur: redactie
Opening Hotelketens 11 juni 2024
Ruby breidt uit in Nederland met hotel van 225 kamers

Ruby Hotels kondigt zijn tweede project in Nederland aan, na het succes van het vlaggenschip in Amsterdam. Gelegen in de bruisende Glashavenwijk in Rotterdam, zal het nieuwe project circa 225 zorgvuldig ontworpen kamers en levendige openbare ruimtes bieden.

De samenwerking met Foruminvest, een toonaangevende Europese hotelontwikkelaar, belooft een ongeëvenaarde lean luxury ervaring te bieden in een van de meest dynamische wijken van Rotterdam.

Onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck zet Ruby Hotels zijn expansiereis voort met de introductie van het lean luxury-concept in Rotterdam. Het project, een transformatie van kantoorruimte naar een hotel met 225 kamers, belooft een naadloze mix van eigentijds design en functionele elegantie.

Strategisch gelegen tussen de iconische Boompjes skyline en het bruisende stadscentrum, is Rotterdam Glashaven een locatie die de kosmopolitische geest van de stad belichaamt. Gelegen in het Maritiem District, omringd door historische havens en de Maas, biedt het hotel een toevluchtsoord terwijl het toch binnen handbereik blijft van de culturele en culinaire schatten van Rotterdam.

Het hotel zal worden ontwikkeld door Foruminvest, een bekroonde vastgoedontwikkelaar met een indrukwekkend track record van grote hotelontwikkelingen door heel Europa. Elena Günther-Jakobs, associate director development Northern & Central Europe zegt: “Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor onze doelgroep. We zijn verheugd om samen te werken met Foruminvest en hun expertise te benutten om Ruby's kenmerkende mix van stijl, comfort en betaalbaarheid in deze dynamische markt te introduceren.”

Bob van de Geer, senior manager developments & acquisitions, voegt toe: “De ontwikkeling van dit hotel sluit naadloos aan bij de investeringsstrategie van Foruminvest, gericht op toplocaties in grote Europese steden en populaire toeristische bestemmingen. We zijn echt dankbaar voor de samenwerking met Ruby, een team van ware hotelprofessionals. Dit project markeert het begin van een succesvolle samenwerking.”

Foruminvest, met zijn indrukwekkende portfolio van projecten en focus op duurzame ontwikkeling, deelt de visie van Ruby om ruimtes te creëren die aantrekkelijk zijn voor moderne reizigers. Terwijl Foruminvest het voormalige kantoorgebouw transformeert, staat het interne ontwerpteam van Ruby, onder leiding van Matthew Balon, klaar om het hotel te voorzien van een combinatie van stijl en functionaliteit.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws