Starbucks in DoubleTree by Hilton hotel

17 juli 2012
Starbucks in DoubleTree by Hilton hotel

Op de begane grond van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Starbucks een zaak geopend. Dit is de eerste vestiging van de koffieketen in een Nederlands hotel.

*Focus op diverse doelgroepen*
De Starbucks vestiging moet met zijn 175 vierkante meter een ontmoetingsplek zijn voor toeristen, zakenreizigers, bewoners van de buurt, maar ook voor studenten en bezoekers van de nabij gelegen Openbare Bibliotheek Amsterdam en het conservatorium. De Starbucks vestiging wordt gerund door DoubleTree by Hilton Amsterdam.

*Realisatie van de filosofie*
Arjan Oudejans, directeur Licensed Stores bij Starbucks Coffee Company EMEA: "Naast onze eigen vestigingen en die op Schiphol, de NS stations en langs de snelweg zijn we nu ook te vinden in hotels. Kortom, op locaties waar onze klanten ons verwachten." Caroline Receveur, general manager, DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station voegt daaraan toe: "Het merk DoubleTree by Hilton heeft de grootste zorg besteed aan het cultiveren van hotels die uitnodigen en warm zijn. De samenwerking met Starbucks versterkt ons in de realisatie van deze filosofie."

Starbucks in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station


~Myrtille Vromans~

Overig nieuws