SkyLounge Amsterdam uitverkoren tot het beste terras van Nederland

30 juni 2017 | Roy Spijker

SkyLounge Amsterdam, het rooftop-terras van hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is door Grey Goose vodka uitgeroepen tot het beste terras van Nederland.

Het Franse vodka-merk is bezig met het samenstellen van een prestigieuze lijst: de Grey Goose World’s Best Terraces. Als meest bijzondere terras van Nederland is SkyLounge Amsterdam uitverkoren. Afgelopen week ontving de SkyLounge Amsterdam ook de publieksprijs bij de verkiezing van de Beste Hotelbar van Amsterdam. De rooftopbar kreeg maar liefst 2.625 stemmen tijdens de hotelbarverkiezing, die voor de vijfde keer werd georganiseerd. Het was de tweede keer dat de SkyLounge Amsterdam door het publiek op één werd gezet. Manager SkyLounge Amsterdam Lisa Bakker: ‘Ons hele team is erg trots om uitgeroepen te zijn als het beste terras van Nederland én de publieksprijs te hebben gekregen voor de beste hotelbar van Amsterdam.’

Rivièra
Ter gelegenheid van de introductie van een nieuwe fles, de Grey Goose Limited Edition Rivièra, is het dakterras van deze populaire hotelbar ingericht in Rivièra-stijl. Dit sluit aan bij het design van deze bijzondere fles: de Bretonse strepen refereren aan de Zuid-Franse mode. Deze Limited Edition is uitgebracht om de origine van het merk te vieren. Eerder werd het terras aan de Nederlandse pers gepresenteerd tijdens een zomers feest en vanaf nu is het voor iedereen te bezoeken.

Zomerse cocktails
De fles is in een beperkte oplage verschenen, maar wordt in Nederland exclusief geschonken bij SkyLounge Amsterdam, op de elfde verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Ook staan er zomerse cocktails op het menu, zoals de Le Grand Fizz met Grey Goose vodka, St-Germain Elderflower Liqueur, soda en limoen of Red & Grey, de premium vodka-cranberry.
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: