Speciale Kuifje-suite in Belgisch hotel

Auteur: Redactie
Internationaal 7 juni 2021
Speciale Kuifje-suite in Belgisch hotel

Na tien jaar samenwerking met Moulinsart en het Hergé Museum, lanceert Hotel Amigo opnieuw de 'Kuifje' Signature Suite om haar gasten te verwelkomen in de wereld van de dappere verslaggever.

België staat niet alleen bekend om surrealisme, bieren of chocolade. De bekendheid van Kuifje, een personage gecreëerd door Hergé in 1929, is ver over de grenzen gegaan en zijn avonturen worden wereldwijd gewaardeerd door lezers van alle leeftijden. Hotel Amigo ligt in het hart van Brussel en biedt een uitzonderlijke dienstverlening. De ideale plek om een bevoorrechte samenwerking aan te gaan met Moulinsart, het bedrijf dat het werk van Hergé en het Hergé Museum beheert. Het is dan ook het enige hotel dat een ervaring biedt in het gezelschap van Kuifje en kleurrijke personages bedacht door de beroemde auteur, zoals kapitein Haddock, Jansen en Janssen of de ongelooflijke Bianca Castafiore.

Gezinnen

De 'Kuifje' Signature Suite is perfect voor een verblijf met z'n tweeën, maar dankzij de mogelijkheid om de aangrenzende kamer te boeken, heeft het ook alles voor gezinnen. De verwijzingen naar Kuifje, speciaal gemaakt voor het Amigo door Moulinsart, passen perfect in het unieke en elegante decor van Olga Polizzi, zus van Rocco Forte. U kan er ook de tekening bewonderen die Steven Spielberg ondertekende tijdens zijn verblijf in het Amigo, ter gelegenheid van de release van de film Kuifje, slechts 10 jaar geleden.

Rocco Forte Hotels

Opgericht door Sir Rocco Forte en zuster Olga Polizzi in 1996, Rocco Forte Hotels is een groep van 15 luxe hotels en resorts met een uniek karakter. Alle hotels zijn gevestigd op uitzonderlijke locaties. De hotels worden geleid door een familie die al vier generaties lang in gastvrijheid is, en zijn verenigd door hun onderscheidende benadering van de dienstverlening, zodat de gasten het beste van de steden en de omliggende gebieden kunnen ervaren.

Rocco Forte Hotels bestaat uit: Hotel de Russie, Hotel de la Ville, Rocco Forte House, Rome; Hotel Savoy, Florence; Masseria Torre Maizza, Puglia; Verdura Resort, Sicilie?; The Balmoral, Edinburgh; Brown's Hotel, Londen; The Charles Hotel, München; Villa Kennedy, Frankfurt; Hotel de Rome, Berlijn; Hotel Amigo, Brussel; Hotel Astoria, Sint-Petersburg. Toekomstige openingen: Villa Igiea in Palermo, Juni 2021; Het Westbund Hotel in Shanghai in 2021 en The Carlton Milan in 2023.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws