TECE hygiënespoeling voldoet aan wettelijke verplichtingen

Branded Content 14 november 2023
TECE hygiënespoeling voldoet aan wettelijke verplichtingen

TECE levert betrouwbare oplossingen die stilstaand water en legionella in drinkwaterinstallaties voorkomen. Zo is iedereen in de horeca veilig. Via de app voert de technische dienst zelf het beheer uit en voldoet u als horecaondernemer aan de wettelijke verplichtingen. Extra inspectieopeningen zijn niet nodig. Voor elke situatie is er een oplossing, ook bij renovatie en bestaande gebouwen.

Voor het achteraf inbouwen van een hygiënespoeling in bestaande gebouwen biedt TECE de elektronische bedieningsplaat TECEsolid. De bedieningsplaat is met zijn robuuste roestvaststalen front zeer geschikt voor openbare ruimtes. Met deze achteraf te monteren hygiëneoplossing voor toiletten en urinoirs kunnen automatische spoelintervallen van 24, 56, 72, 168 of 336 uur worden gekozen.

Drinkwaterhygiëne bij nieuwbouw

Om de drinkwaterhygiëne bij nieuwbouw te waarborgen, is het TECE wc-inbouwframe met geïntegreerde hygiënespoeling de oplossing. TECE is de eerste leverancier op het gebied van spoeltechniek die de hygiënespoeling heeft geïntegreerd in de spoelkast. Dit bespaart niet alleen installatietijd, maar ook een extra revisieopening. Dit komt ten goede aan het ruimtelijk effect van de badkamer. Om die reden is dit slimme en betrouwbare product zelfs bekroond met de German Design Award.

Met app voldoet u aan wettelijke plicht

Wat u ook kiest, de besturing en logging gebeurt eenvoudig via de app TECEsmartcontrol. Via deze app worden de spoelprogramma’s eenvoudig geprogrammeerd of aangepast. Daarnaast biedt de app een automatische protocolfunctie voor het aantonen van het beoogde gebruik van de drinkwaterinstallatie conform de plicht inzake de openbare veiligheid volgens VDI/DVGW 6023. De app slaat alle spoelingen op en documenteert de huidige instellingen van het spoelprogramma. Het protocol kan eenvoudig via de app worden opgeroepen en in pdf-formaat worden geëxporteerd.

Overig nieuws