The Londoner geopend in Londen

Auteur: Redactie
Hotelketens Internationaal 6 september 2021
The Londoner geopend in Londen

The Londoner heeft officieel zijn deuren geopend in het hart van het iconische Leicester Square in Londen. The Londoner, van een van de grootste hotelgroepen in het Verenigd Koninkrijk, Edwardian Hotels London, is de nieuwste lancering die zowel Londenaren als internationale gasten versteld zal doen staan met maar liefst 350 gastenkamers verdeeld over 16 verdiepingen en een ondergrondse reeks ruimtes, waardoor een van de diepste bewoonbare kelders ter wereld is ontstaan.

Ontworpen in samenwerking met de wereldberoemde architectonische ontwerpers Yabu Pushelberg, markeert de opening een scharniermoment in de terugkeer en de schaal van wereldwijde gastvrijheid, en een spannende wedergeboorte voor Leicester Square.

Luxe stadsresort

The Londoner staat bekend als het luxe stadsresort en beschikt over een reeks kamers, suites, penthouses, twee privévertoningzalen, een exclusieve 24-uursruimte voor bewoners, een volledige verdieping gewijd aan wellness, een balzaal, een privékunstgalerij, een schat aan ontmoetingsplaatsen en een mix van verschillende concepteetgelegenheden. Dit omvat hun kenmerkende mediterrane restaurant, Whitcomb's, plus een eigentijdse Japanse lounge bar met een dakterras en vuurplaats genaamd 8, en hun buurt bar, Joshua's Tavern.

Hoewel het hotel supergrootschalig is, biedt hun boetiekbenadering en toewijding aan gastvrijheid het hoogste niveau van luxe met een ervaring ontworpen om elke gast zich thuis te laten voelen. Als een gloednieuwe opening in Londen, is het ook belangrijk op te merken dat The Londoner baanbrekende methoden van duurzame luxe heeft toegepast, die de BREEAM Excellent categorie overschrijdt in het gebouw op het vlak van milieuvriendelijke en duurzame prestaties.

Overig nieuws