Twee nieuwe gm's bij Hilton

3 maart 2015
Twee nieuwe gm's bij Hilton

Hilton heeft twee nieuwe general managers aangesteld. Jolijn Zeeuwen (1977) is benoemd tot general manager van Hilton Amsterdam Airport
Schiphol. De aankondiging volgt op de recente benoeming van Karin van den Berg (1974) als general manager van Hilton Rotterdam. Beide Nederlandse gm’s hebben al een lange staat van dienst bij Hilton in binnen- en buitenland.

~Foto: Jolijn Zeeuwen (links) en Karin van den Berg~

*Arandelovic over de aanstellingen*
Milan Arandelovic, area general manager Benelux Hilton Worldwide zegt daarover: "We zijn er heel blij mee dat Jolijn Zeeuwen terugkeert naar Schiphol. In de afgelopen jaren heeft zij een explosieve groei doorgemaakt, zowel in de breedte als in de diepte, en bewezen een getalenteerde manager te zijn. De opgedane kennis op het internationale speelveld in Den Haag zal een extra impuls geven aan de ontwikkeling van dit iconische hotel. We zijn ook verheugd over de terugkeer van Karin van den Berg naar Nederland, waarmee we een professional binnenhalen die haar sporen internationaal verdiend heeft en daardoor het hotel zowel in de Nederlandse markt als op het internationale platform kan positioneren."

*Over Jolijn Zeeuwen*
Jolijn Zeeuwen begon haar Hiltonloopbaan in 2000 bij Hilton Amsterdam en vervulde diverse functies bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol voordat ze in februari 2011 tot hotel manager aldaar werd benoemd. Eind 2011 maakte ze de overstap naar het nieuwe Hilton The Hague als Hotel Manager, om nu in maart 2015 als general manager terug te keren op Schiphol. Daar wacht een geheel nieuwe uitdaging met de opening van het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, komend najaar. Jolijn Zeeuwen: "Ik zie het als mijn taak om bestaande en nieuwe relaties aan de nieuwbouw te binden en om de ervaren én nieuw te rekruteren medewerkers vertrouwd te maken met de inspirerende ‘3.0 werkomgeving’. Flexibiliteit is de sleutel om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team aan de slag te gaan en dit fantastische hotel op de kaart te zetten."

*Over Karin van den Berg*
Karin van den Berg startte haar Hiltonloopbaan in september 2001 op Hilton Schiphol met een internationaal revenue management project, waarna zij verschillende functies op dit gebied doorliep, tenslotte als senior director of Revenue Management Europe. Na een interim periode als hotel manager in Hilton Royal Parc Soestduinen gedurende 2009, werd zij pre-opening Hotel Manager van Hilton The Hague, dat zij succesvol naar de opening begeleidde in 2010. Vanaf januari 2012 was zij general manager van het eerste DoubleTree by Hilton in Zagreb, Kroatië. Karin van den Berg: "Het zindert in Hilton Rotterdam na de complete make-over en opening van Stadshal Bar & Restaurant twee jaar geleden. Met de komst van restaurant Joelia by Mario en cocktailbar HUGH is het aanbod voor onze gasten én voor de Rotterdammers verder toegenomen. Er liggen geweldige kansen om het potentieel aan mogelijkheden in en rond het hotel verder te ontwikkelen en ik zie uit naar de samenwerking met alle partijen.""

"*Meer lezen over Hiton? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws