Vernieuwd Golden Tulip Hotel Tjaarda geopend

26 april 2016
Vernieuwd Golden Tulip Hotel Tjaarda geopend

Golden Tulip Hotel Tjaarda in het Friese Oranjewoud heeft een restyling ondergaan. De luxe kamers, bruidssuite én Grand Café 1834
van het hotel zijn geheel vernieuwd. Deze mooie ontwikkelingen worden vandaag gevierd met een feestelijke officiële opening van ‘Nieuw Tjaarda'.

*Grand Café 1834*
In maart 2016 zijn de deuren geopend van het compleet vernieuwde Grand Café 1834, waar zeven dagen per week van 10:00-01:00 een goede kop koffie, borrel, uitgebreide lunch of diner geserveerd wordt. Er is flink verbouwd en de menukaart heeft een internationaal tintje gekregen maar ‘met een touch van streekgebonden producten', aldus directeur Tjitte de Wolff. Ook is er een bijzondere ijskaart toegevoegd. Daarnaast heeft Grand Café 1834 een groot terras, een sfeervolle inrichting, staan er 6 seizoenbieren op tap en ook talloze Belgische bieren op de kaart. Alles draagt bij aan de nieuwe uitstraling: ‘eten en drinken met karakter'. Hierdoor is het Grand Café niet alleen erg populair bij hotelgasten, maar ook bij mensen uit de omgeving. De centrale ligging vlakbij Heerenveen, Groningen en Sneek maakt het de ideale plek om af te spreken met vrienden, zakenrelaties of familie voor een (in)formele werkbespreking of gezellige borrel.

*Gerenoveerde kamers*
Ook zijn er 22 hotelkamers op de begaande grond van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud grondig onder handen genomen en voorzien van een luxe uitstraling. Om het verblijf van de gasten nog comfortabeler te maken, zijn de luxe kamers uitgerust met een king-size bed, regendouche of bad, LED-tv, een Nespresso apparaat en een terras. Daarnaast is de populaire bruidssuite, met de koninklijke naam Amalia Suite, geheel gerenoveerd. Deze suite beschikt over vele luxe faciliteiten zoals een king-size bed, een LED-tv bij het bed, apart zitgedeelte met twee comfortabele fauteuils en een LED-tv, een luxe badkamer met onder andere een grote inloopdouche, luxe bad en een terras.

*Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud*
Omringd door statig bos ligt viersterren hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Het hotel heeft 70 luxe kamers en suites en biedt een overvloed aan faciliteiten zoals een Wellness & Spa, restaurant, bar en Grand Café. Het hotel heeft een perfecte ligging om de veelzijdigheid van Friesland in alle rust te ontdekken. In het Oranjewoud kunnen de gasten wandelen, fietsen en zelfs watersporten. Maar ook uitstapjes naar vele musea of een stad als Heerenveen of Groningen behoren tot de mogelijkheden.

~Christel Tuin~

Overig nieuws