Vincent Schuit Operations Manager Westduin

23 januari 2015
Vincent Schuit Operations Manager Westduin

Vincent Schuit is sinds een aantal maanden actief als Operations Manager bij Golden Tulip Strandhotel Westduin gelegen in Vlissingen/Koudekerke. 20
jaar geleden begon hij hier al als F&B coördinator: “Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn bij Golden Tulip Strandhotel Westduin.” Schuit heeft sinds zijn komst een aantal grote veranderingen doorgevoerd om een optimale beleving te bieden aan de gasten.

*Westduin_portret_3.0*
Na de Hotelschool in Middelburg begon Vincent Schuit zijn carrière als F&B coördinator bij Golden Tulip Strandhotel Westduin. Daarna is hij werkzaam geweest als General Manager bij het Amrâth Hotel in Breda en Amrâth Hotel Hazeldonk. Bij Golden Tulip Strandhotel Westduin gaat Schuit aan de gang met projecten die zich aanpassen aan de hedendaagse vraag van gasten: “Tijdens het verblijf moet de benadering richting de gast van ‘de begroeting’ tot ‘het afscheid’ de verwachtingen overtreffen. Zo zijn duurzaamheid en Zeeuwse gastvrijheid belangrijke kenwaarden van het hotel. Het Zeeuwse karakter moet staan voor eerlijk, puur, ruw en dichtbij de oorsprong. Deze elementen moeten in de activiteiten en producten te zien zijn”, aldus Schuit.

*Vernieuwingen in Golden Tulip Strandhotel Westduin*
Sinds Schuit aan de slag is gegaan als Operations Manager is het restaurantconcept vernieuwd. De menukaart is aangepast en voor een deel naar het Zeeuws vertaald. Het restaurant serveert nu meer lokale en duurzame producten. Daarnaast is er een streekproducten fietsroute samengesteld voor de gasten die langs bos, zee en duin gaat. Momenteel is het hotel bezig met een grote renovatie, waarbij 22 hotelkamers worden omgebouwd tot familiekamers. Na deze verbouwing wil Schuit zijn passie en ervaring kwijt in het aanpassen van het vergaderconcept.

*Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip*
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (41 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels).

Overig nieuws