Winnaars Nationale Meeting Award bekend

19 februari 2016
Winnaars Nationale Meeting Award bekend

Tijdens de vakbeurs EvenementContact in de RAI in Amsterdam werden donderdag 18 februari de winnaars van de Nationale Meeting Award
bekendgemaakt. Dagvoorzitter Kim van Kampen, improvisatie-acteur Ad-Just Bouwman en cabaret-sprekersbureau Humor Werkt zorgden voor een zeer geslaagde en feestelijke uitreiking. Naast het uitreiken van de Award aan de winnaars werd ook het volledige inschrijfgeld van de locaties in de vorm van een cheque overhandigd aan CliniClowns Nederland.

*De winnaars:*

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland' Small:
deVLOER, Almere

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland' Medium:
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

'Beste meeting- en eventlocatie van Nederland'Large:
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

Deze locaties behaalden de hoogste score en daarmee ook de overwinning. Hiervoor moesten zij 10 of meer reviews via MeetingReview vergaren, behaalden zij punten volgens de lijst van criteria van de Congres en Vergaderhamerclassificatie, werden zij beoordeeld na een bezoek van de vakjury (Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl, Michiel Smilde van Eventerim en Trees Overkamp van Cygnea) en kregen zij een flink aantal publieksstemmen. Het publiek kon stemmen via www.nationalemeetingaward.nl, waar ook meer informatie en video-pitches van alle genomineerde locaties te vinden zijn.

*Publieksprijzen*
Daarnaast werden er twee publieksprijzen uitgereikt: de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest Bijzondere Locatie’. Deze winnaars kregen de meeste stemmen van het publiek.

*‘Warme Deken’:*
Gerard Oude Nijeweme, werkzaam bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, Apeldoorn

*‘Meest Bijzondere Locatie’:*
Art Centre Delft

*Over de Nationale Meeting Award*
De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws