PJZ Winnares Zilveren Champignon op beurs

24 oktober 2012
PJZ Winnares Zilveren Champignon op beurs

Ook Monique Nefkens, de winnares van de Zilveren Champignon, is aanwezig bij het evenement Prikkel je Zintuigen in Gilze. Zij zal een workshop geven. Wees erbij en leer van haar ervaring en kennis.

*Combimat masterclass*
In samenwerking met Valentijn Bogaers zal ze een Combimat masterclass (oven) verzorgen. Nefkens heeft de jury van de Zilveren Champignon, die bestond uit ruim vijftig internationale topkoks en een aantal culinaire journalisten, weten te overtuigen van haar kookkunsten met onder andere haar favoriete paddenstoel, de portobello. Deze vakvrouw zal op het Prikkel-evenement haar kennis met bezoekers delen.

*Culinair Pretpark*
Zet uw zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, goed op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. Van 29 t/m 31 oktober vindt het evenement plaats in het . "Schrijf u in voor het evenement.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php Entree is gratis. De beurs vindt plaats in het Culinair Pretpark, Cooking & Baking Plaza van Levens in Gilze. Er is een ochtend- en middagprogramma; dit biedt voor u als horecaondernemer flexibiliteit.

*Openingstijden*
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws