Yuri Dries F&B Professional van 2014

31 januari 2014 |
Yuri Dries F&B Professional van 2014<

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM, initiatiefnemer
van de wedstrijd. De bekendmaking vond plaats bij Librije's Hotel in Zwolle, waar het gala werd gehouden.

Finale
In een spannende finaleronde bij het Double Tree by Hilton in Amsterdam ging Yuri Dries op 27 januari samen met Gijs Wehkamp (Hotels van Oranje, Noordwijk aan Zee) en Frank Tuhusala (Westcord Fashion Hotel, Amsterdam) voor een vierkoppige vakjury de strijd aan.

Lastige taak
De finalisten hadden het de beoordelaars goed lastig gemaakt. Ieder koos voor een geheel eigen benadering op de door de AF&BM voorgelegde onderwerpen duurzaamheid, conceptcreatie, en leiderschap.

Juryleden
De jury bestond dit jaar uit voorzitter Maarten Wessels (trainer/coach en columnist Horeca Entree), Anita Bos (hoteldirecteur Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam), Iris Den Dekker (F&B Professional of the Year 2013/Hilton Worldwide), en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management).

Punkmedia maakte de volgende videoreportage van de finaledag bij het Double Tree by Hilton hotel in Amsterdam
Op de foto v.l.n.r Maarten Wessels, Suzanne de Zwaan (voorzitter AF&BM), Yuri Dries, Iris den Dekker (winnaar 2013) en Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland).

Foto: Punkmedia

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
“Forse huurverlaging is nu echt wel mogelijk voor hoteliers"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit achtste hoofdstuk b...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Hoe maak ik mijn hotel meer crisisbestendig?

Hotels sluiten massaal hun deuren vanwege het coronavirus. Een zeer ingrijpend en moeilijk besluit. Hotelketens Van der Valk en Fletcher kondigen aan ruimte beschikbaar te stellen om herstellende coronapatiënten op te vangen. Ziekenhuizen houden zo meer ruimte over voor de zware zorg. Geven hot...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: AI!

Of ik het verschil wist tussen artificiële intelligentie en robotisering? Het was een vraag van iemand die mij aansprak nadat ik een verhaal over hoteltrends had gehouden waarin ik weer eens mijn stokpaardje over High Tech en High Touch had bereden. Eerlijk gezegd had ik de begrippen altijd los...

Coronadagboek Bart Reints Bok: "Ik ontving een absurde e-mail van Emesa"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit zevende hoofdstuk b...

Personalia
Rogier Braakman keert terug in de hotellerie

Rogier Braakman keert terug in de hotellerie. De voormalig Managing Director van IHMG laat het volgende via zijn LinkedIn weten: "Terug in de hotelbusiness... Na anderhalf jaar 'hotelbusiness-sabbatical' (en het opdoen van nieuwe ervaringen in vele IT-gerelateerde bedrijven) voel ik me ...

Hotelketens
Hotelketen onder de loep: InterContinental Hotels Group

In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. In deze uitgave behandelen we IHG, een toonaangevend merk met wereldwijd 400.000 werknemers die werkzaam zijn in meer dan 100 landen. De merken IHG telt 16 merken, waarbij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: