Yuri Dries F&B Professional van 2014

31 januari 2014 |
Yuri Dries F&B Professional van 2014<

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM, initiatiefnemer
van de wedstrijd. De bekendmaking vond plaats bij Librije's Hotel in Zwolle, waar het gala werd gehouden.

Finale
In een spannende finaleronde bij het Double Tree by Hilton in Amsterdam ging Yuri Dries op 27 januari samen met Gijs Wehkamp (Hotels van Oranje, Noordwijk aan Zee) en Frank Tuhusala (Westcord Fashion Hotel, Amsterdam) voor een vierkoppige vakjury de strijd aan.

Lastige taak
De finalisten hadden het de beoordelaars goed lastig gemaakt. Ieder koos voor een geheel eigen benadering op de door de AF&BM voorgelegde onderwerpen duurzaamheid, conceptcreatie, en leiderschap.

Juryleden
De jury bestond dit jaar uit voorzitter Maarten Wessels (trainer/coach en columnist Horeca Entree), Anita Bos (hoteldirecteur Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam), Iris Den Dekker (F&B Professional of the Year 2013/Hilton Worldwide), en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management).

Punkmedia maakte de volgende videoreportage van de finaledag bij het Double Tree by Hilton hotel in Amsterdam
Op de foto v.l.n.r Maarten Wessels, Suzanne de Zwaan (voorzitter AF&BM), Yuri Dries, Iris den Dekker (winnaar 2013) en Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland).

Foto: Punkmedia

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

The Prince Akatoi in Londen heropent

Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japan"-pakket om de gasten onder te dompelen in het Japans. gastvrijheid en cultuur. De naam Akatoki komt van een Aziatisch Japans woord voor "dageraad" o...

Horeca & Recht Hotel & Recht
Een vergoeding voor goodwill aan het einde van de huur, hoe zit dat eigenlijk?

Als onderdeel van een huurovereenkomst met betrekking tot hotelruimte onderhandelen partijen regelmatig over de vraag wat er met de (al dan niet door huurder) in het gehuurde aangebrachte voorzieningen zal gebeuren bij het einde van de huur. Een afspraak dat huurder deze voorzieningen (al dan niet o...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Amsterdam
Hotel W meerdere keren beschoten

In de nacht van dinsdag op woensdag is Hotel W in Amsterdam meerdere keren beschoten, zo staat de lezen op de website van Het Parool. Er raakte niemand gewond. Wel zitten er meerdere kogelgaten in de voordeur van het hotel. Om iets voor half vier vannacht kreeg de politie de melding van een schi...

Columns
Column Hans van Spronsen: In je kracht staan

Eén keer een beetje zweverige titel maar wel één die de lading dekt van mijn betoog. Vooral middelgrote en kleinere hotels moeten zich in deze coronatijden hieraan vasthouden. Vertrouwen is een speerpunt in het contact met uw gasten. Hebben zij het vertrouwen dat zij in uw horec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: