Yvonne van der Klaauw nieuwe directeur Hotel Des Indes

Auteur: Redactie
Personeel 20 oktober 2021
Yvonne van der Klaauw nieuwe directeur Hotel Des Indes

Yvonne van der Klaauw (53) is benoemd tot directeur van Hotel Des Indes in Den Haag. Zij was eerder Business Development Director en General Manager van Pulitzer Amsterdam en Area Director bij Starwood Hotels & Resorts.

“Ik vind het een grote eer om directeur te zijn van Hotel Des Indes”, zegt Yvonne van der Klaauw. “Dit iconische hotel veroverde mijn hart al in 2007, het moment dat ik er voor het eerst binnenstapte. Ik werd verliefd op de grandeur en allure van het historische gebouw; in elk vertrek is de meer dan 140 jaar rijke geschiedenis voelbaar. Des Indes blijft de Grande Dame van deze prachtige stad. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team vertrouwde en nieuwe gasten te verwelkomen in Hotel Des Indes”.

Ervaring

Na gewerkt te hebben in verschillende Europese hoofdsteden, verruilt Yvonne van der Klaauw nu dus Amsterdam voor Den Haag. Zij begon haar carrière begin jaren negentig bij het Prince de Galles hotel in Parijs en bekleedde diverse sales- en marketingfuncties bij Starwood Hotel & Resorts in Brussel en Amsterdam. In 2015 voegde zij zich bij het team dat Pulitzer Amsterdam als zelfstandig hotel opnieuw heeft gelanceerd. Daarbij was zij, na de uitgebreide renovatie, verantwoordelijk voor de succesvolle herpositionering van het vijfsterrenhotel. 

Hotel Des Indes, onderdeel van Leading Hotels of the World, is sinds 1881 een icoon voor stijl en luxe in het hart van de Hofstad. Anna Pavlova, Audrey Hepburn, Charles Lindbergh, Prince en Michael Jackson sliepen er, net als vele staatshoofden en leden van de koninklijke familie. Het hotel heeft 92 kamers, waarvan 13 suites, die het rijke erfgoed van Nederland laten zien.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws