U heeft gezocht op : De L'Europe

16 oktober 2020 Amsterdam Interview
Jonge Honden: wereldreiziger William Berkhoff landt in Hotel De L'Europe

De hotellerie is net als iedere andere branche. Veteranen vertrekken en jong ambitieus talent staat te trappelen om hun ontwikkelde visie uit te rollen. Hoe kijkt de jonge generatie hotelmanagers tegen deze dynamische branche aan? In de serie Jonge Honden portretteert Hospitality Management jonge ho ...

2 september 2020 Amsterdam Achtergronden
De L'Europe Amsterdam vormt nieuwe creatieve ontmoetingsplek

De vernieuwde vleugel van hotel De L'Europe Amsterdam - 't Huys - opent haar deuren voor creatieve ondernemers en merken door ruimtes aan te bieden als atelier, residentie of inspirerende werksuite. 't Huys - dat begin dit jaar opende - biedt zowel hotelgast als Amsterdammer Original Ams ...

5 juni 2020 Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &# ...

13 februari 2020 Amsterdam
De L'Europe Amsterdam brengt Amsterdamse iconen samen in 't Huys

Hotel De L'Europe Amsterdam opent in maart de deuren van 't Huys. Een vernieuwde vleugel van het hotel, met een eigen ingang aan de Nieuwe Doelenstraat, waar zowel de Amsterdammer als de hotelgast 'Original Amsterdam Luxury' vindt. 't Huys biedt onderdak aan drie Amsterdamse toon ...

10 april 2018 Personalia Mensen
Nieuwe directeur De L'Europe Amsterdam

Edward J.J. Leenders wordt per 1 mei 2018 benoemd tot nieuwe Algemeen Directeur van De L’Europe Amsterdam. Hiermee volgt hij de heer Tom J. Krooswijk op, een zeer ervaren en betrokken hotelier in hart en nieren, die zich 9 jaar met veel passie heeft ingezet voor het succes van het vijfsterrenh ...

15 november 2017 Amsterdam Personalia
De L'Europe presenteert nieuw culinair team 2018

Een nieuw tijdperk breekt aan voor De L'Europe Amsterdam met de culinaire benoemingen van Tjaco van Eijken als Executive Chef van De L'Europe, die verantwoordelijk zal zijn voor Hoofdstad Brasserie, de zomerse hotspot Het Terras, de lounges, roomservice en de zeven vergaderruimtes. Bas van K ...

28 augustus 2017 Personalia Culinair
Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

Een nieuw tijdperk staat Bord’Eau Restaurant Gastronomique te wachten! Executive Chef Richard van Oostenbrugge en Executive Sous-Chef Thomas Groot kondigen na zeven succesvolle jaren hun vertrek aan. Van Oostenbrugge en Groot zullen vanaf 1 januari 2018 hun passie voor gastronomie en culinair ...

6 juli 2017 Personalia
De L'Europe stelt nieuwe Director of Sales & Marketing aan

Astrid Salas is de nieuwe Director of Sales & Marketing van De L'Europe. Volgens de Managing Director van het hotel, Tom J. Krooswijk, is Salas een ware aanwist voor De L'Europe. "Ik voel me vereerd met de aanstelling als Director of Sales & Marketing voor dit unieke hotel op ...

3 juli 2017 Events
Duitse sterrenchef Thomas Bühner te gast in De L'Europe

Twee Michelinsterren chef Richard van Oostenbrugge en drie Michelinsterren chef Thomas Bühner uit Osnabrück, Duitsland, slaan de handen ineen tijdens een uniek 'Quatre Mains' diner op zondag 17 september 2017. Geniet van de pure smaken en Franse technieken van Van Oostenbrugge geco ...

19 april 2017 Achtergronden
Oproer om kuikentjes in hotellobby De L'Europe, Amsterdam

Wakker Dier liet het er niet bij zitten en nam geen genoegen met de uitleg van het hotel. Zij menen dat dieren niet ingezet kunnen worden als 'volksvermaak'.  ...

30 december 2016 Interview
Hospitality Management 25 jaar, Hotel de l'Europe: Overleg is het halve werk

Alles wordt er in hoofdletters geschreven: HOTEL DE L’EUROPE, RESTAURANT EXCELSIOR... Dat mag ook wel, want dit hotel met restaurant, bistro en bar - en een consulaat - ligt prominent aan het Rokin, tegenover de Munttoren. Het is een statig gebouw. De gasten in het restaurantgedeelte kijken in ...

17 maart 2016
De beste hotelbar van Amsterdam

Lotti's Bar, de hotelbar van The Hoxton, is door de site BestHotelBar.com uitgeroepen tot de beste hotelbar van Amsterdam. Dit heeft de jury van de Red & Grey Best Hotel Bar Award vandaag bekendgemaakt. De publieksprijs gaat naar SkyLounge Amsterdam. Ook worden prijzen voor de nieuwste, de beste k ...

10 februari 2016
Wat is de beste hotelbar in Amsterdam?

Er kan weer gestemd worden voor de Beste Hotelbar van Amsterdam. Voor de vierde keer wordt deze verkiezing georganiseerd. Het aantal bijzondere hotelbars in de hoofdstad groeit als nooit tevoren. Veel nieuwe hotelbars Er zijn maar liefst 16 hotelbars genomineerd. Organisator Vincent van Dijk: " ...

13 januari 2016
Judith van der Borch Talent of the Year

Tijdens Future Hotello, hét netwerkevenement voor studerende Hotello's dat gisteren plaatsvond in de Amsterdam RAI, is Judith van der Borch tot Verwolde van TIO University of Applied Sciences verkozen tot Talent of the Year 2016. Deze prestigieuze award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt op ...

21 oktober 2015
Meesterkok start restaurant via crowdfunding

Meesterkok Imko Binnerts kan nog voor de kerst starten met zijn nieuwe avontuur: een visrestaurant in Hotel Villa de Klughte in de duinen van Wijk aan Zee. Deze nieuwe onderneming is mede gefinancierd door middel van crowdfunding. Via zijn eigen netwerk haalde Binnerts al 137.000 euro op en via he ...

7 oktober 2014
Hotel de L'Europe vs. Gemeente Amsterdam

Hotel de L'Europe heeft gisteren bij de Raad van State bezwaar ingediend tegen het gemeentelijke bestemmingsplan voor het postcodegebied 1012. In totaal protesteren twintig ondernemers tegen het gewijzigde bestemmingsplan van de gemeente. Niet drinken in de lobby Hotel de L'Europe wil meer moge ...

27 augustus 2014
Derde editie Amsterdamse Hotelnacht

In het weekend van 17 en 18 januari laten Amsterdamse hotels wederom zien hoe gastvrij ze zijn en openen ze de deuren voor hun stadgenoten. De Amsterdamse Hotelnacht vindt voor de derde keer plaats. 40 hotels Meer dan 40 hotels doen mee aan de Hotelnacht. Luxe hotels als Seven One Seven, De L' ...

14 juli 2014
De L'Europe krijgt nieuw intranet

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel De L’Europe gaat werken met het Eindhovense Iris Intranet. De L’Europe, al ruim 25 jaar onderdeel van Leading Hotels of the World, ziet een belangrijke rol weggelegd voor het samenwerkingsplatform. Kwaliteit verhogen De L’Europe streeft het hoogst haalba ...

20 januari 2014
Hotelnacht Amsterdam trekt 7.500 gasten

De tweede Amsterdamse Hotelnacht is succesvol verlopen. Bijna 2.400 mensen bleven slapen in de deelnemende hotels. In totaal gingen 7.500 mensen van hotel naar hotel voor bezoek aan een verborgen restaurant, een gemaskerd bal, een cocktailfeest of een pyjamaparty. Creatieve initiatieven De af ...

10 januari 2014
1.000 kamers geboekt voor Hotelnacht

De duizendste hotelkamer voor het initiatief Amsterdamse Hotelnacht is verhuurd. In totaal zijn er 1.500 kamers beschikbaar voor de tweede editie van dit hotelevenement dat op 18 en 19 januari plaatsvindt. Activiteiten van hotels Tijdens de Amsterdamse Hotelnacht kunnen Amsterdammers voor ee ...

29 november 2013
'Kookboek van de toekomst is een app'

Chef Richard van Oostenbrugge van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Bord’Eau heeft een eigen culinaire app gelanceerd. Het is van Oostenbrugge’s visie op de toekomst van het traditionele kookboek. Kijkje in keuken De app bevat bij de introductie 14 digitaal opgenomen bereid ...

15 oktober 2013
De L'Europe hotel beste van Europa

Hotel De L'Europe uit Amsterdam heeft tijdens de Prix Villégiature Awards in Parijs de 'Grand Prix du Meilleur Hotel en Europe Award' in ontvangst mogen nemen. De awards werden onlangs uitgereikt aan de beste hotels in Europa, Azië en Afrika in het Shangri-La hotel in de Franse hoofdstad. Rea ...

3 juni 2013
Kats vult posities Restaurant Noble in

Voor zijn nieuwe Restaurant Noble in 's-Hertogenbosch heeft Edwin Kats de twee belangrijkste posities voor de keuken en het restaurant vergeven. Lars Albers, voormalig souschef bij Ivy in Rotterdam wordt chef de cuisine en Sascha Holzkaemper, ex Bord’Eau in het Amsterdamse Hotel De L'Europe, wor ...

30 januari 2013
Elke royal op 30 april zijn eigen hotel

Met de kroning van Willem-Alexander zullen veel royalty’s naar Amsterdam komen. Waar zullen ze overnachten? Samen met Vincent van Dijk zocht Hospitality Management naar passende adresjes. Hotelervaringsdeskundige en trendwatcher Vincent van Dijk van HBMEO heeft voor de diverse koningshuizen de ...

16 januari 2013
De L'Europe nipt beste hotel

Hotel De L'Europe in Amsterdam is door Hotels.com verkozen tot het beste hotel in Amsterdam. Hotelgasten konden op de boekingswebsite stemmen op hun favoriet. Maar de overwinning is nipt. Achtervolgers De L'Europe werd met een gemiddelde van 4.8 beoordeeld op een schaal van 5. Het lijkt een grot ...

27 december 2012
Caron en Van Oostenbrugge ambassadeurs Engels rundvlees

Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zijn brand ambassadors geworden van Engels rundvlees. In in de keuken van Bord’Eau van Hotel De L'Europe lieten ze genodigden kennismaken met het vlees. Dit gebeurde in aanwezigheid van de Britse ambassadeur Paul Arkwright en Jean Pierre Garnier, hoofd exp ...

30 november 2012
Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Ongekende vreugde toen bekend werd dat restaurant Bord’Eau in het Amsterdamse De L'Europe hotel zijn eerste Michelinster heeft ontvangen. Chef-kok Richard van Oostenbrugge is het met zijn vaste, ambitieuze team om in een relatief korte tijd een zeer goede reputatie op te bouwen. Waanzinnig ...

20 december 2011
Kandidaten F&B Professional award 2012

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM stelt graag de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2012 aan u voor. De award wordt op 21 januari, tijdens het AF&BM jaargala uitgereikt aan de meest gepassioneerde en bevlogen F&B professional van het jaar. De tien kandi ...

15 november 2011
Interview: The Albus

Wie denkt, na de "Harry Potter rage", bij The Albus niet onmiddellijk aan Albus Dumbledore, headmaster of the wizarding school Hogwarts? The greatest wizard of his time... Zou The Albus iets van magie in zich dragen? Taco van der Meer, de eigenaar én de hotelier, heeft wel degelijk een paar toversp ...

8 november 2011
Sterke groei hotelcollectie voor homo's

World Rainbow Hotels, een collectie die louter bestaat uit gayvriendelijke hotels, heeft in de afgelopen drie maanden 330 nieuwe adressen aangesloten. In totaal bestaat de collectie nu uit 770 hotels wereldwijd. Bij de aangesloten hotels komt men niet de minste adressen tegen. De sterke groei doet ...

1 oktober 2010
Meer dan helft hotels weert huisdieren

Om het reizen met een huisdier overzichtelijker te maken onderzocht een vergelijkings-website de ‘hotellerie voor honden’. Het blijkt dat in 61% van alle Nederlandse hotels huisdieren niet zijn toegestaan. Van de hotels waar gasten hun hond wel mee naar toe mogen nemen, rekent 72% hier een extra ...

26 augustus 2009
Hotelvrijmibo op 18 september in Hotel de l'Europe

Altijd al willen weten hoe het er in een ander hotel aan toe gaat? Je collega’s van andere hotels uit heel Nederland willen ontmoeten? Kom dan naar de Hotelvrijmibo. Elke keer gehouden op een andere toplocatie, vaak spraakmakende hotels waar je achter de schermen een kijkje kan nemen. Vrijdag 18 s ...

29 januari 2009
'Binnen het uur lunchen in Hotel de l'Europe'

Voor zakenmensen is het ideaal: de 'sixty-minutes-lunch' van Restaurant Excelsior in het Amsterdamse Hotel de l'Europe. Binnen zestig minuten serveert meesterkok Jean Jacques Menanteau een menu van drie gangen voor 49 euro, met een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. En om het de haastige lunchgast ...

27 november 2008
Hollandse pot is hot

Stamppotten zijn oer-Hollands en horen bij de wintermaanden in Nederland. Boerenkool met worst, zuurkool met spek, hutspot met klapstuk en andijvie stamppot zijn de klassiekers in de Hollandse keuken. De komende maanden besteedt Brasserie Le Relais van Hotel de l'Europe op haar wijze aandacht aan de ...

10 juli 2008
Hotellunch in teken van één wijnhuis

Maandag heeft in Hotel de l'Europe een lunch plaatsgevonden welke geheel in het teken stond van de wijnen van Domaines Ott. Domaines Ott staat bekend als een van de meest prestigieuze wijnhuizen uit de Provence. Na een bezoek aan het wijnhuis hebben Maître d'Hôtel Erik Smit en meesterkok Jean Jacq ...

1 november 2007
Hotel de l'Europe biedt 60-minuten toplunch

Het Amsterdamse Hotel de l'Europe biedt vanaf nu toplunches in slechts zestig minuten, bereid door meesterkok Jean Jacques Menanteau. Door de 'sixty-minutes-lunch' aan te bieden verwacht l'Europe vooral drukke zakenlui aan te spreken, die een kwalitatief goede lunch willen gebruiken in een kort tijd ...

30 augustus 2007
Hotel L'Europe officiële trouwlocatie

Het 'ja ik wil' zal in Amsterdam nog volmondiger klinken nu Hotel de L'Europe sinds deze maand een officiële status heeft gekregen als trouwlocatie. De historische toplocatie in het hart van de hoofdstad met uitzicht op de Amstel was al zeer in trek voor recepties. De directie is erg tevreden met d ...

3 februari 2006
Hotel de L'Europe in de T+L 500

Het toonaangevende reistijdschrift Travel & Leisure presenteerde in haar jongste editie de T+L 500, een lijst van de beste hotels wereldwijd. Het Amsterdamse Hotel de L'Europe komt als enige Nederlandse hotel op deze lijst terug. Het Amsterdamse hotel is in goed gezelschap van vele mede 'Leading Ho ...

17 februari 2004 Interview
Interview Adriaan Grandia, Hotel de l'Europe

Alles wordt er in hoofdletters geschreven: HOTEL DE L’EUROPE, RESTAURANT EXCELSIOR... Dat mag ook wel, want dit hotel met restaurant, bistro en bar - en een consulaat - ligt prominent aan het Rokin, tegenover de Munttoren. Het is een statig gebouw. De gasten in het restaurantgedeelte kijken in ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: