Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Een nieuw tijdperk staat Bord’Eau Restaurant Gastronomique te wachten! Executive Chef Richard van Oostenbrugge en Executive Sous-Chef Thomas Groot kondigen na zeven succesvolle jaren hun vertrek aan. Van Oostenbrugge en Groot zullen vanaf 1 januari 2018 hun passie voor gastronomie en culinair vakmanschap voortzetten in hun eigen nog nieuw te openen restaurant in Amsterdam.
 

GEWELDIGE JAREN

‘Ik kijk terug op zeven geweldige jaren in De L’Europe en welke ruimte we vanuit de heer Tom J. Krooswijk, Algemeen Directeur, hebben gekregen om de restaurants, met name Bord’Eau, gemaakt te hebben tot het restaurant wat het nu is. Het is werkelijk een avontuur geweest waar ik met veel bewondering op terug kijk. De waanzinnige reacties van gasten, de spirit van de zwarte en witte brigade, de continue aandacht die Bord’Eau heeft gehad en natuurlijk de bekroning van twee Michelinsterren, dat had ik niet durven dromen. Het is nu tijd voor een nieuw avontuur, spannend, maar ook een ontzettende uitdaging waar ik enorm naar uitkijk’, aldus Richard van Oostenbrugge.

Algemeen Directeur Tom J. Krooswijk voegt daaraan toe:

‘Richard is in 2010 aangesteld om zorg te dragen voor alle culinaire activiteiten binnen De L’Europe. Hij opende Bord’Eau Restaurant Gastronomique met groot succes waar hij in twee jaar tijd twee Michelinsterren heeft bemachtigd. Door zijn enthousiasme voor het vak en zijn waanzinnige kooktechnieken heeft Richard enorm bijgedragen aan het nationale en internationale succes van De L’Europe als één van de meest gastronomische bestemmingen ter wereld wat wij garanderen door te zetten.’

SELECTIE NIEUWE CHEFS

Het managementteam van De L’Europe is bezig met het selecteren van nieuwe chefs om het gegarandeerde succes van Bord’Eau voort te zetten en De L’Europe als gastronomische bestemming nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Tijdens de selectie wordt er rekening gehouden met de kernwaarden hoogwaardige kwaliteit en topservice waar Bord’Eau te allen tijde voor staat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Martin Hendricks, een ‘Sittardenaar’ in hart en nieren, ging in 2018 zijn eigen weg, nadat hij brak met zijn zakenpartner Danny Keppels, met wie hij onder de vlag van Estate Management Group een aantal zeer aantrekkelijke hotel- en evenementenlocaties in de portefeuille had. Het gaat goe...

Tech Advertorial
''Doe je gast een aanbieding tijdens het openen van de hoteldeur''

Dolf Mulder, de onbetwiste slotenkoning van Nederland, steekt zijn nek uit. Waar zijn bedrijf Hotek Hospitality Group bij vrijwel iedere hotelier bekend is vanwege de kwalitatief hoogstaande hotelsloten, doet hij tegenwoordig meer. Veel meer... De vriendelijke innovator vertelt over de nieuwe mogeli...

Economie
QL Hotels & Restaurants overgenomen door EHM Group

Met ingang van het nieuwe jaar zal QL Hotels & Restaurants worden voortgezet als onafhankelijk onderdeel van EHM Group. Het samenwerkingsverband van exclusieve hotels en restaurants, actief in 9 Europese landen en met bijna 140 leden, komt per 1 januari 2020 onder leiding van Sander Allegro. ...

Personalia
Sander Allegro nieuwe algemeen directeur van QL Hotels

Sander Allegro, vaste columnist voor Hospitality Management, maakte zojuist via social media bekend dat hij per 1 januari 2020 aan de slag gaat als algemeen directeur van QL Hotels. Hieronder lees je de bekendmaking van Sander, die hij op Facebook plaatste: 'Per 1 januari 2020 ga ik aan de sl...

Achtergronden Internationaal
Virtuoso feliciteert awardwinnende topmanagers

Wereldwijd reisnetwerk Virtuoso feliciteert de vijf leden en adviseurs van het reisbureau die de EMEA netwerkprijzen voor innovatie, leiderschap en verkoopkracht hebben gewonnen. De Virtuoso EMEA Member Awards tonen leden die het kaliber van het talent binnen het netwerk illustreren. De winnaars wer...

Opening Internationaal
Louvre Hotels Group opent twee hotels in ‘Le Belaroïa’

Louvre Hotels Group zet zijn ontwikkelingsstrategie voort door uit te breiden op belangrijke locaties. Deze keer richten zij zich in Montpellier specifiek op Le Belaroïa, een complex van 9000 m2, ontworpen door de Franse architect Manuelle Gautrand. In dit complex worden voor het eerst in Frank...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: