Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Een nieuw tijdperk staat Bord’Eau Restaurant Gastronomique te wachten! Executive Chef Richard van Oostenbrugge en Executive Sous-Chef Thomas Groot kondigen na zeven succesvolle jaren hun vertrek aan. Van Oostenbrugge en Groot zullen vanaf 1 januari 2018 hun passie voor gastronomie en culinair vakmanschap voortzetten in hun eigen nog nieuw te openen restaurant in Amsterdam.
 

GEWELDIGE JAREN

‘Ik kijk terug op zeven geweldige jaren in De L’Europe en welke ruimte we vanuit de heer Tom J. Krooswijk, Algemeen Directeur, hebben gekregen om de restaurants, met name Bord’Eau, gemaakt te hebben tot het restaurant wat het nu is. Het is werkelijk een avontuur geweest waar ik met veel bewondering op terug kijk. De waanzinnige reacties van gasten, de spirit van de zwarte en witte brigade, de continue aandacht die Bord’Eau heeft gehad en natuurlijk de bekroning van twee Michelinsterren, dat had ik niet durven dromen. Het is nu tijd voor een nieuw avontuur, spannend, maar ook een ontzettende uitdaging waar ik enorm naar uitkijk’, aldus Richard van Oostenbrugge.

Algemeen Directeur Tom J. Krooswijk voegt daaraan toe:

‘Richard is in 2010 aangesteld om zorg te dragen voor alle culinaire activiteiten binnen De L’Europe. Hij opende Bord’Eau Restaurant Gastronomique met groot succes waar hij in twee jaar tijd twee Michelinsterren heeft bemachtigd. Door zijn enthousiasme voor het vak en zijn waanzinnige kooktechnieken heeft Richard enorm bijgedragen aan het nationale en internationale succes van De L’Europe als één van de meest gastronomische bestemmingen ter wereld wat wij garanderen door te zetten.’

SELECTIE NIEUWE CHEFS

Het managementteam van De L’Europe is bezig met het selecteren van nieuwe chefs om het gegarandeerde succes van Bord’Eau voort te zetten en De L’Europe als gastronomische bestemming nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Tijdens de selectie wordt er rekening gehouden met de kernwaarden hoogwaardige kwaliteit en topservice waar Bord’Eau te allen tijde voor staat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Column David Bakker
Column: Keizer, koning, kroonprins

Tijdens de opening van HotelTech 2019, bijna een jaar geleden, vroeg dagvoorzitter Jeroen Smit aan de zaal vol hoteliers met welk doel zij voor de hospitalitybranche hadden gekozen? Voor het geld? Of omdat gastvrijheid in je DNA zit? Uit zijn verhaal dat volgde concludeerde ik dat je alleen een gezo ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: