Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot verlaten De L'Europe

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Een nieuw tijdperk staat Bord’Eau Restaurant Gastronomique te wachten! Executive Chef Richard van Oostenbrugge en Executive Sous-Chef Thomas Groot kondigen na zeven succesvolle jaren hun vertrek aan. Van Oostenbrugge en Groot zullen vanaf 1 januari 2018 hun passie voor gastronomie en culinair vakmanschap voortzetten in hun eigen nog nieuw te openen restaurant in Amsterdam.
 

GEWELDIGE JAREN

‘Ik kijk terug op zeven geweldige jaren in De L’Europe en welke ruimte we vanuit de heer Tom J. Krooswijk, Algemeen Directeur, hebben gekregen om de restaurants, met name Bord’Eau, gemaakt te hebben tot het restaurant wat het nu is. Het is werkelijk een avontuur geweest waar ik met veel bewondering op terug kijk. De waanzinnige reacties van gasten, de spirit van de zwarte en witte brigade, de continue aandacht die Bord’Eau heeft gehad en natuurlijk de bekroning van twee Michelinsterren, dat had ik niet durven dromen. Het is nu tijd voor een nieuw avontuur, spannend, maar ook een ontzettende uitdaging waar ik enorm naar uitkijk’, aldus Richard van Oostenbrugge.

Algemeen Directeur Tom J. Krooswijk voegt daaraan toe:

‘Richard is in 2010 aangesteld om zorg te dragen voor alle culinaire activiteiten binnen De L’Europe. Hij opende Bord’Eau Restaurant Gastronomique met groot succes waar hij in twee jaar tijd twee Michelinsterren heeft bemachtigd. Door zijn enthousiasme voor het vak en zijn waanzinnige kooktechnieken heeft Richard enorm bijgedragen aan het nationale en internationale succes van De L’Europe als één van de meest gastronomische bestemmingen ter wereld wat wij garanderen door te zetten.’

SELECTIE NIEUWE CHEFS

Het managementteam van De L’Europe is bezig met het selecteren van nieuwe chefs om het gegarandeerde succes van Bord’Eau voort te zetten en De L’Europe als gastronomische bestemming nationaal en internationaal verder te ontwikkelen. Tijdens de selectie wordt er rekening gehouden met de kernwaarden hoogwaardige kwaliteit en topservice waar Bord’Eau te allen tijde voor staat.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Hotelier Gijs Hendrikx: ''Ik betaal huur op basis van bezetting''

“Hee, met Gijs!” Ik moet even nadenken, maar dan valt het kwartje. Het is Gijs Hendrikx, de veelbelovende en succesvolle hotelier uit Venlo die mij belt. “Ik bel je even om te vertellen hoe het hier in Venlo allemaal is gegaan tijdens de coronacrisis. Volgens mij mag ik van geluk s...

Interview
Ambities bij hotel blooming in Bergen ''Een Bib Gourmand zou geweldig zijn''

Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, het interview met Syrco Bakker, tweesterrenchef van Pure C, onderdeel van Strandhotel Candzand-Bad. Vorige week volgde deel 2: het interview met Mariann...

Onderwijs Ondernemen
Deze hotelprofessionals zijn klaar voor het post-corona tijdperk

Blije gezichten van hotelprofessionals. We vonden het wel weer eens tijd om met iets positiefs te komen. Op de foto zie je de cursisten die met goed gevolg de Revenue Management training - aangeboden door HM Academy, met als trainer Stan Josephi - hebben afgerond. Kansen pakken Ondanks de rece...

Hotelbouwplannen Achtergronden
Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft een compleet nieuwe fitness

Hotel de Heerlickheijd heeft geïnvesteerd in een compleet nieuwe fitness. Gasten van het hotel en inwoners van en rondom Ermelo kunnen aan de slag met de gloednieuwe apparatuur en gewichten om optimaal te werken aan hun conditie en gezondheid. De Wellness & Fitnessclub wordt aanstaande zate...

Toerisme Coronacrisis
Helft minder Nederlanders op vakantie in maart 2020

In maart 2020 gingen er 1,7 miljoen Nederlanders minder op vakantie dan in dezelfde maand van 2019. Dit is een daling van ruim 50 procent. Over het eerste kwartaal van 2020 is de daling 18 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 2019. De daling geldt voor zowel vakanties in het buitenland a...

Achtergronden Coronacrisis
Hoteliers.com organiseert eerste drive-in masterclass

Deze week organiseerde Hoteliers.com, leverancier van commissievrije boekingssoftware voor hotels, een uniek evenement voor haar klanten. Bij Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder was een gedeelte van het parkeerterrein omgetoverd tot een drive-in bioscoop en op het scherm presenteerde Hoteliers.c...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: