Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

30 november 2012 |
Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"<

Ongekende vreugde toen bekend werd dat restaurant Bord’Eau in het Amsterdamse De L'Europe hotel zijn eerste Michelinster heeft ontvangen.
Chef-kok Richard van Oostenbrugge is het met zijn vaste, ambitieuze team om in een relatief korte tijd een zeer goede reputatie op te bouwen.

Waanzinnig
“Het is werkelijk een fantastische bekroning op al het werk wat we hebben gedaan sinds de opening vorig jaar. Samen met het hele team hebben we Bord’Eau naar dit hoge niveau gebracht. Zowel het keukenteam als de servicebrigade hebben heel hard gewerkt. Ook voor hen ben ik ontzettend blij. Waanzinnig!”, aldus Van Oostenbrugge.

Ster na 14 maanden
“Geweldig dat Bord’Eau na slechts 14 maanden bekroond wordt met een ster. Bord’Eau staat nu op de kaart en dat is mooi, heel mooi”, vult Krooswijk hem aan.
Bord’Eau opende haar deuren in juli 2011 in het geheel gerenoveerde De L’Europe. De internationale keuken van het restaurant kenmerkt zich door het gebruik van pure, op het seizoen afgestemde kwaliteitsproducten die op een moderne wijze worden gepresenteerd.

Hoog aangeschreven concepten
Eerder werd Hoofdstad Brasserie in De L’Europe onderscheiden met een Bib Gourmand en werden zowel Bord’Eau als Hoofdstad Brasserie hoog aangeschreven in de GaultMillau.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com OTA's
Booking.com: iedere seconde checken er gemiddeld 7 gasten in bij een verblijf

Tijdens de internationale Vacation Rental Management Association (VRMA) conferentie in New Orleans (VS) maakt Booking.com bekend dat er per seconde gemiddeld 7 gasten inchecken bij een woning, appartement of ander uniek verblijf. De mededeling komt op hetzelfde moment als de introductie van nieuwe t...

Hilton Culinair
Napolitaanse pizza verovert (Hilton) Amsterdam

Hilton Amsterdam introduceert exclusieve Napolitaanse pizza, in combinatie met champagne. In de Half Moon Lounge wordt de klassieker onder de pizza’s op de kaart gezet. De eigentijdse combinatie met bubbels verleent het oorspronkelijke simpele streetfood uit Napels een gastronomisch tintje. Sp...

Columns
Column Hans van Spronsen: Hallo, Alexa

Wordt onze stem wel genoeg gehoord in de hotellerie? Natuurlijk houdt het moderne hotel tal van zaken met betrekking tot het gastgedrag bij. Vervolgens zet men deze informatie om in toekomstig beleid. Vandaag de dag zal deze informatievergaring zich concentreren op ons boekingsgedrag en nog weinig o...

Personalia Internationaal
The Ritz-Carlton, Abama krijgt Belgische general manager 

In The Ritz-Carlton, Abama op de Canarische eilanden is de Belg Gregory de Clerck sinds begin 2019 aan de slag als nieuwe General Manager. De Clerck, die geboren en getogen is in Kortrijk, houdt toezicht op de strategische leiding en de dagelijkse activiteiten van het resort, dat 459 kamers en suite...

Internationaal Longread
PREM Hospitality heeft ruim 1000 kamers in Benelux en groeit explosief door

Ierse specialist in Hospitality Management ziet België en Nederland als strategische draaischijf voor zijn uitbreiding van 'short en long-stay' locaties over Continentaal Europa en verwacht met een stevige pipeline van 8 hotels een sterke groei in de komende jaren. Sinds september 2...

Achtergronden
Hotelkamers Assen 'op slot' tijdens Formule 1-periode

In Assen zijn alle (of in ieder geval heel veel) hotelkamers in de periode van donderdag 30 april tot en met zondag 3 mei vastgezet en kunnen dus niet meer online geboekt worden. Opvallend, want deze periode is precies de periode waarin het Formule 1-circus neerstrijkt in Zandvoort. Social zou so...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: