Kats vult posities Restaurant Noble in

3 juni 2013 |
Kats vult posities Restaurant Noble in<

Voor zijn nieuwe Restaurant Noble in 's-Hertogenbosch heeft Edwin Kats de twee belangrijkste posities voor de keuken en het restaurant vergeven. Lars Albers, voormalig souschef bij Ivy in Rotterdam
wordt chef de cuisine en Sascha Holzkaemper, ex Bord’Eau in het Amsterdamse Hotel De L'Europe, wordt restaurantmanager.

Verbouwing
Restaurant Noble zal in het najaar geopend worden in het bekende Chalet Royal aan het Wilhelminaplein in Den Bosch. Het statige pand ondergaat momenteel een metamorfose. Kats zal samen met zijn team een nieuw concept voeren met 80 zitplaatsen, een kookstudio, een ruime bar en een panoramaterras met 120 extra stoelen.

Wie nog?
Volgens SVH Meestekok Kats krijgt het totale team van medewerkers met de week meer vorm. Kandidaten met interesse in een functie in de bediening zijn nog steeds welkom om hun curriculum vitae naar Den Bosch te sturen. “Mensen met een open mind, gastvrije instelling, welgemeende glimlach en een goede horeca achtergrond kunnen via mijn voorlopige site contact zoeken. Ik kijk uit naar leuke nieuwe aanmeldingen, het wordt een bijzondere restaurant opening.”

Vanaf begin meemaken
Beide heren verheugen zich om in hun nieuwe functie te starten: “Het is een enorme uitdaging om chef de cuisine te worden in de keuken van Noble en samen te werken met Edwin. Zijn achtergrond als twee sterren chef bij La Rive en alle internationale ervaringen hierna zullen mij inspireren om met het hele team van Noble een groot succes te maken”, aldus Lars Albers. Ook Sascha Holzkaemper heeft zijn zinnen gezet op deze nieuwe uitdaging: “Bijzonder om de opbouw van een geheel nieuw restaurantconcept vanaf het begin mee te kunnen maken. Ik kan niet wachten tot Noble open gaat.”

Ervaring
Albers werkte drie jaar als souschef samen met SVH Meesterkok François Geurds bij restaurant Ivy te Rotterdam. In de eerste jaren van zijn koksloopbaan was hij werkzaam bij een aantal gerenommeerde restaurants als Cordial in Oss, Juliana in Valkenburg a/d Geul en Avant-garde in Eindhoven. Al vroeg in zijn carrière won Albers de finale van Nederlandse kampioenschappen Leerling koks Nederland, daarnaast was hij meerdere keren finalist van de teamwedstrijd De Zilveren Oester.

Terug uit buitenland
Ook Holzkaemper heeft inmiddels een imposante internationaal getinte carrière achter de rug. In Nederland werkte hij onder andere als maître d'hôtel en hoofdsommelier bij restaurant Beluga in Maastricht. Hierna lonkte het buitenland. Hij werkte onder andere als restaurantmanager bij het Powerscourt restaurant van Gordon Ramsey, gevestigd in het Ritz-Carlton in Dublin en als assistent-restaurantmanager en hoofdsommelier bij Raffles in Dubai. Eenmaal terug in Nederland was Holzkaemper de laatste jaren werkzaam als restaurant operations manager bij restaurant Bord’Eau van Hotel De L’Europe in Amsterdam.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Hoteltech
Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"

Toen Wayne Gretzki, de wereldberoemde Canadese ijshockeyer, gevraagd werd naar de reden van zijn succes, antwoordde hij: “Ik skate naar waar de puck heen gaat en niet naar waar hij vandaan komt.” En zo is het. Veel ondernemers en managers borduren nog steeds voort op het verleden, op ...

Events Hoteltech
Programma HotelTech: Annemarie van Gaal, Jeroen Smit en nog veel meer

Het programma van HotelTech 2019, dat op 18 november plaatsvindt in Bunnik, is definitief. De namen zijn bekend en hierbij lichten we een tipje van de welbekende sluier op. DAGVOORZITTER Jeroen Smit Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en &#...

Fletcher Opening Hotelketens
Honderdste hotel voor Fletcher

Met de bouw van een volledig nieuw hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede, zet Fletcher Hotels de teller op 100 hotels in Nederland. Dit is in Nederland uitzonderlijk, nog niet eerder is er een hotelketen geweest met zoveel ‘unieke’ hotels onder dezelfde vlag en volledig in eigendom. Voor ...

Hotelketens
Eden Hotels omarmt Dutch Cuisine

Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Vanochtend tekende Eden Hotels directeur Léon Dijkstra in Hotel Babylon in Den Haag de overeenkomst met Dutch Cuisine. Dit is het eerste hotel van Eden Hotels wa...

Awards Mensen
Leonardo Royal Hotel Amsterdam ontvangt  700e Green Key certificaat van Nederland

Het onlangs geopende Leonardo Royal Hotel in Amsterdam heeft vandaag het 700e Green Key certificaat uitgereikt gekregen. Het hotel in Amsterdam heeft met hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen het hoogst haalbare niveau weten te behalen, namelijk ni...

Awards Internationaal
Het Schgaguler Hotelwint de Hotel Property Award 2019

De 'Hotel Property Award 2019' ging dit jaar naar het Schgaguler Hotel in Castelrotto/Kastelruth, Zuid-Tirol. De prijs werd uitgereikt op de hotelforum-gala-avond op 9 oktober. Andreas Martin, directeur van hotelforum management GmbH, zei: "Aan de ene kant onderscheidt de prijswinnaar v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: