U heeft gezocht op : Dutch Cuisine

26 juni 2019 Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

31 oktober 2018 Amsterdam Opening
Vondel Hotels opent Hotel Mercier in de Rozenstraat in Amsterdam

Vondel Hotels heeft officieel de deuren geopend van Hotel Mercier in de Rozenstraat 12 in Amsterdam, middenin de Jordaan. Het luxe designhotel met 46 kamers en een ruim opgezet restaurant zijn gevestigd in het voormalig buurthuis ‘Ons Huis’, opgericht door Helena Mercier. Later vestigde ...

12 september 2018 Opening Rotterdam
Duurzaam pop-up restaurant Sil slechts 3 maanden geopend in Rotterdam

Op 4 september 2018 is Pop-up restaurant Sil geopend voor 3 maanden in het gerenommeerde hotel Pincoffs, op steenworp afstand van de Erasmusbrug in Rotterdam. Sil staat voor een bewuste manier van koken. Van kop tot staart; van schil tot pit, is het motto. Het restaurant is open voor lunch en diner ...

26 maart 2018 Achtergronden Culinair
Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Restaurant Hemingway is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de cons...

11 januari 2018 Personeel Interview
Op zoek naar 160 nieuwe personeelsleden

Caroline Seyger is verantwoordelijk voor human resources bij InterContinental Amstel Hotel Amsterdam en het nog te openen QO Amsterdam. De laatste tijd is zij samen met haar collega’s enorm druk met het vormgeven van het team van het nieuwe QO hotel. “Het zal je niet verbazen dat keuken...

7 juni 2017 Columns F&B
Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Ik eet graag buiten de deur. In mijn woon- en werkomgeving Rotterdam/Den Haag heb ik werkelijk alle keuze van de wereld: van Hollandse pot tot nieuwe Aziatische en Latijns-Amerikaanse keukens. Nederlanders eten steeds vaker buitenshuis. Lekker en makkelijk, ter afwisseling van het zelf koken. Als je...

8 mei 2017 Toerisme Achtergronden Interview
Interview NBTC: 'Focus je eens op Duitsers in plaats van op Chinezen'

Wat het NBTC nu eigenlijk precies doet voor de hotellerie? Volgens Jos Vranken, de directeur van het NBTC, zijn er zowel directe als indirecte voordelen voor hoteliers. Natuurlijk kunnen niet alle hotels aanhaken bij een campagne - in verband met de kosten - maar de indirecte winst is er wel degelij...

13 april 2016
Michele Rosa Ziegler wint Thesis Award

De winnaar van de Thesis Award is bekend. Michele Rosa Ziegler van Hogeschool Saxion heeft gewonnen met haar thesis over 'de superster' als target group voor een hotel. Herbergen van een superster "Het herbergen van een superster is goede reclame voor een hotel. Hoe kan deze target group aangetro...

2 maart 2016
Dit zijn de kanshebbers voor de Thesis Award

Binnenkort mogen de studenten van zes Nederlandse hotelscholen zich weer opmaken voor de Thesis Award. Het is dit jaar een internationaal gekleurd gezelschap en de bijdragen lopen inhoudelijk behoorlijk uiteen. Het belooft spannend te worden. We presenteren je de samenvattingen van de genomineerde...

14 januari 2016
Food Professional Day 2016

In gesprek over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat vindt plaats op maandag 4 april 2016 bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Het veelzijdige programma omvat zowel plenaire sessies en workshops, als een Dutch Cuisine signature lunch en een infomarkt. De inschrijving is geopend. Inbreng ...

22 mei 2015
Hotel Oostergoo in zee met Princess

Princess Hotel Collection maakte vandaag de samenwerking bekend met Hotel Oostergoo in het Friese Grou. De in het voorjaar van 2014 opgerichte Nederlandse hotel collectie wordt vanaf nu ook vertegenwoordigd door hoteliers Marcel en Annemarie Oost. De Princess Hotel Collection heeft nu met Hotel O...

21 mei 2015
Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit nieuwe restaurant. New Dutch Cuisine Restaurant KAAS zal worden gevestigd op de plek van het restaurant The Gastro.bar op het Java eiland. Het nieuwe rest...

14 januari 2014
Horecava 2014 in beeld (1)

De redactie van Uitgeverij PS: b.v. is ook dit jaar weer actief op de Horecava. Tijdens de editie van 2014 schoten we de volgende sfeerbeelden. Opvallend aan de eerste beursdag was de drukte en het positivisme onder de bezoekers. Beeldverslag van de beurs ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: