15 afgestudeerden MBA Hotelschool The Hague

25 september 2015
15 afgestudeerden MBA Hotelschool The Hague

Vijftien studenten van het nieuwe MBA-programma van "Hotelschool":http://www.hospitality-management.nl/?q=hotelschool&x=zoeken The Hague zijn gisteren afgestudeerd. De diploma-uitreiking vond plaats op de
Amsterdamse campus van de hotelschool. De studenten namen het diploma Master of Business Administration (MBA) in International Hospitality Management in ontvangst.

*Consultancy-projecten*
De studenten hebben de studie afgerond met consultancy-projecten op het gebied van hospitality bij vooraanstaande bedrijven en organisaties zoals Aegon, T-Mobile, ING, Okura, KLM, en "Booking.com":http://www.hospitality-management.nl/?q=booking.com&x=zoeken.

*MBA*
Hotelschool The Hague is ervan overtuigd dat een MBA-titel waarde toevoegt voor de industrie, onze masterstudenten en de school. De internationaal erkende MBA-titel zal onze studenten een nog sterkere positie tijdens hun loopbaan geven.

*Programma*
Het geheel Engelstalige masterprogramma is fulltime en duurt ruim een jaar. Tijdens dit jaar komen onderwerpen als ‘Designing Hospitality Experiences’, ‘Leading Hospitality Change’ en ‘Business Strategy’ aan bod. De opleiding is ontworpen om een volgende generatie van hospitality leiders te leveren.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws