5 prachtige nieuwe hotels

2 september 2015
5 prachtige nieuwe hotels

De afgelopen tijd zijn er wereldwijd weer veel nieuwe hotels geopend. Laat je inspireren door een aantal van deze prachtige nieuwe hotels.

*1. Phum Baitang, Cambodja*



Phum Baitang is een verzameling van 45 villa's die ingesloten zijn door groene rijstvelden. Gasten die zich bij de lokale bevolking willen betrekken, kunnen koks vergezellen naar de markten in de buurt.

*2. St. Regis, India*



Het pas geopende St. Regis hotel in Mumbai bevat 386 kamers en suites, een buitenzwembad en verschillende bars en restaurants. Het hotel is de eerste vestiging van de hotelketen in India.

*3. Six Senses Douro Valley, Portugal*



Op 90 minuten afstand van Porto ligt het Six Senses Douro Valley hotel, dat gehuisvest is in een verbouwd 19e-eeuws gebouw. In het restaurant worden alle gerechten bereid met ingrediënten uit de biologische tuin van het hotel.

*4. Grand Mansion, China*



Het Luxury Collection Grand Mansion hotel in de Chinese stad Nanjing beschikt over een van de meest uitgebreide hotelbibliotheken. Op de planken staan meer dan 3.000 boeken.

*5. The Temple House, China*



Het Temple House hotel in Chengdu is de nieuwste vestiging van hotelketen Swire Hotels. Het hotel is een mooie mix van traditioneel en modern design.

Overig nieuws