Advertorial: luxe en verbluffende frisheid

27 november 2015
Advertorial: luxe en verbluffende frisheid

Een douchewc is een toilet en bidet in één en zorgt naast ruimtebesparing ook voor luxe en verbluffende frisheid. De Geberit AquaClean Sela douchewc
reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme en luchtige douchestraal welke geïntegreerd is in het toilet. Op het oog lijkt de AquaClean Sela een normaal toilet, echter met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een warme waterstraal. Hotels, spa’s en restaurants bieden hun gasten middels een douchewc een uniek gevoel van comfort, frisheid en luxe aan. Een ervaring die het welzijn van de gast onderstreept.

*Hygiëne in een nieuwe dimensie*
Geberit AquaClean Sela is ontworpen door de bekende Italiaanse architect en designer Matteo Thun en past dankzij de strakke, ongecompliceerde?vormen in elke sanitaire ruimte. Met de ranke afstandsbediening of middels het subtiele zijpaneel van het toilet wordt de douchefunctie eenvoudig geactiveerd. De intensiteit van de waterstraal kan ingesteld worden en zorgt voor een aangename frisheid.

*Toepassing in Hotel en Wellness*
De Geberit AquaClean douchewc’s verrijken de sanitaire ruimte van hotelsuites en wellness centra. Diverse hotels, variërend van 5-sterren hotels tot kleinschalige boutique hotels, zijn reeds voorzien van Geberit AquaClean douchewc’s. Geberit breidt graag verder uit door het plaatsen van meer AquaClean douchwc’s in hotels en wellness centra in Nederland. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Geberit.

*Meer informatie*
Meer informatie over de Geberit AquaClean Sela en het reinigen met water is te vinden op "www.geberit-aquaclean.nl/sela.":http://www.geberit-aquaclean.nl/sela Voor vragen over het plaatsen van de Geberit AquaClean in uw bedrijf neemt u contact op via 030-6057772 of "aquaclean.nl@geberit.com.":mailto:aquaclean.nl@geberit.com


Overig nieuws