Amrâth Hôtels voegt twee hotels toe en groeit naar 14 hotels

Auteur: Redactie
Economie Mensen Overname 23 december 2022
Amrâth Hôtels voegt twee hotels toe en groeit naar 14 hotels

Per 21 december 2022 heeft Amrâth Hôtels Airport Hotel Rotterdam en Berghotel Amersfoort toegevoegd aan haar collectie hotels. Met deze twee hotels breidt Amrâth Hôtels haar totale aanbod van hotels uit naar 14 hotels in Nederland.  

Het Airport Hotel Rotterdam is gelegen bij de entree van Rotterdam – The Haque Airport aan een prachtig natuurgebied. Met de 99 hotelkamers, 9 vergaderzalen, restaurant met terras en ca 170 parkeerplaatsen biedt het hotel haar gasten een prachtige uitvalsbasis voor zowel een ontspannen als zakelijk bezoek aan Rotterdam. 

Berghotel Amersfoort 

De historie van het Berghotel, gelegen in het Amersfoortse Bergkwartier, begint al in 1880, na diverse uitbreidingen beschikt het hotel tegenwoordig over 88 hotelkamers, 16 vergaderzalen, een restaurant met terras en ruime parkeergelegenheid.  

AHM Holding 

De hotels worden overgenomen van de AHM Holding BV. Met de verkoop van beide hotels aan Amrâth Hôtels wil AHM Holding beide bedrijven een mooie toekomst geven binnen een organisatie die past bij de bedrijfscultuur van beide hotels.

Algemeen Directeur David Dreese is blij met de uitbreiding van de hotelgroep: "Met de overname voegen we wederom mooie hotels toe aan ons portfolio. Beide hotels passen in het profiel van de voorgenomen groei van Amrâth Hôtels. Wat deze hotels en onze hotelgroep in ieder geval al gemeen hebben is dat wij allen familienormen en –waarden hoog in het vaandel hebben staan."  

Op de foto: Van links naar rechts David Dreese (Amrâth Hôtels), Michiel Heijligers (AHM Holding), Luc van Bussel (AHM Holding)  en Giovanni van Eijl (Amrâth Hôtels)

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws