Ayca Szapora neemt je mee in de wondere wereld van het brein tijdens HotelSummit 2022

Auteur: Redactie
Events HotelSummit 27 september 2022
Ayca Szapora neemt je mee in de wondere wereld van het brein tijdens HotelSummit 2022

Ayca Szapora is een van de keynote sprekers tijdens HotelSummit 2022, hét congres voor de hotellerie. Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Ze neemt je mee in de wondere werking van het brein.... 

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022.

Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

In haar lezing legt Ayca Szapora uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je kunt veranderen. Hoe zet je, als hotelier, beïnvloedingstechnieken in? Welke inzichten uit de neurowetenschap kunnen we gebruiken als het gaat om veerkracht, samenwerking en vertrouwen? Ayca legt uit hoe je je brein voor je laat werken in plaats van tegen je.

Nieuwsgierig naar andere sprekers en het volledige programma tijdens HotelSummit op 31 oktober 2022? Klik hier voor meer informatie.

HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Het congres heeft ieder jaar een rode draad. De rode draad wordt jaarlijks vastgesteld in overleg met de Raad van Advies en het thema dit jaar is: Flexibele businessmodellen. HotelSummit 2022 vindt plaats op 31 oktober in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022

Openingsfoto: Hans Tibben

Overig nieuws