Best Western opent nieuwe hotels in Zuid-Afrika

15 maart 2016
Best Western opent nieuwe hotels in Zuid-Afrika

Hotelketen Best Western opent 13 nieuwe hotels in Zuid-Afrika. De rebranding van Velmoré Hotel Estate (Erasmia), Hotel Promenade (Nelspuit) en
het Magoebaskloof Hotel zal voltooid zijn in juli 2016. De andere tien hotels zullen in het eerste kwartaal van 2017 het porfolio aanvullen. Alle 13 hotels moeten voldoen aan de Best Western merkstandaarden, maar zullen opereren onder het management van Orion Hotels. De twee bedrijven willen verder uitbreiden in Afrika. Orion Hotels zal zich hierbij bezighouden met het huren, managen en vergaren van nieuwe hotels die het merk van Best Western zullen dragen.

*Klaar voor de toekomst*
"Meer dan ooit vervolgen we onze reis om het opnieuw ontwikkelde merk Best Western klaar te stomen voor de toekomst. We willen gasten memorabele reiservaringen bieden en de beste gastvrijheid ter wereld", aldus David Kong, President and CEO van Best Western Hotels & Resorts. "Deze samenwerking zorgt ervoor dat Best Western kan groeien in Afrika en biedt gasten van Orion Hotels de mogelijkheid om te profiteren van een wereldwijd loyaltyprogramma."

~Christel Tuin~

Overig nieuws