Blycolin zoekt professionals

Auteur: Redactie
22 maart 2022
Blycolin zoekt professionals

Blycolin is de betrouwbare, internationale partner in linnenservice voor de hospitality branche die met duurzame totaaloplossingen zorgt voor een maximale kwaliteitsbeleving voor de gasten in hotellerie, restaurants en wellness. Op basis van jarenlange ervaring in linnenverhuur en veel expertise leveren wij een totaalconcept voor het financieren, beheren en verzorgen van het totale horeca textielpakket. Zo helpt Blycolin klanten om de kwaliteitsbeleving van hun gasten te optimaliseren.

Als accountmanager geef je jouw klanten aandacht. Jij maakt ze blij met de beste oplossing voor hun linnen vraagstuk. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen, uitbreiden en managen van commerciële relaties met klanten en wasserijen. En zorgt samen met ons commerciële team voor tevreden klanten.

Wat ga je o.a. doen?

 - Zelfstandig opbouwen van en onderhouden van commerciële relaties met klanten en wasserijen;

 - Linnenbeheer en kwaliteitscontrole;

 - Noteren van klantgegevens in ons CRM-systeem;

 - Bijdragen aan klanttevredenheid

Hier ga je werken

Blycolin helpt hotels, restaurants en wellness in binnen- en buitenland bij het creëren van een gastvrije ervaring voor hun klanten. Wij leveren iedere dag schoon en stralend linnengoed, zodat onze klanten en hun gasten kunnen genieten. Of het nu gaat om schoon bedlinnen, zachte handdoeken of stijlvol tafellinnen, met ons totaalconcept voor het financieren, beheren en verzorgen van het totale textielbeheer zorgen wij voor een maximale kwaliteitsbeleving. Wij doen dit al 50 jaar.

Wat vragen we?

 - Je kunt zelfstandig en probleemoplossend werken;

 - Je bent commercieel en durft een uitdaging aan te gaan;

 - Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;

 - Je hebt kennis van de hotellerie (pré).

Wat bieden wij?

 - Een leuke, afwisselende baan van 36 uur per week;

 - Fijne collega’s, een open en collegiale sfeer;

 - Een salaris dat past bij de baan en jouw ervaring;

 - Compleet pakket arbeidsvoorwaarden passend bij de functie;

 - Een auto van de zaak;

 - En een telefoon.

Mogen we jou binnenkort als collega welkom heten? Stuur dan je motivatie met C.V. ter attentie van: Rob Kimman, o.v.v. Sollicitatie Accountmanager per e-mail naar m.delang@blycolin.com Voor vragen kun je terecht op telefoonnummer 0418-541800.

Medewerker klantenservice

Als medewerker Klantenservice ben je de schakel tussen onze klanten, de interne organisatie en (externe) wasserijen. Samen met collega’s van de buitendienst verleen je service aan onze klanten en beheer je een regio. Je bent pro-actief, houdt van organiseren, je bent dienstverlenend ingesteld en hebt commercieel inzicht. Ook accuratesse en een flexibele klantvriendelijke houding zijn belangrijke aspecten voor deze functie. Ervaring in de hotellerie is een pré.

Taken bestaan onder andere uit

 - Onderhouden van de relatie met klanten en wasserijen per telefoon en mail

 - Ondersteuning van de buitendienst

 - Bijhouden van gegevens o.a. in CRM systeem

 - Pro-actief beheren van een regio, in samenspraak met de buitendienst

 - Oplossen van vragen en problemen van klanten

Functie eisen

 - Werk en denkniveau MBO+/HBO

 - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 - Beheersing van de Duitse en Engelse taal is wenselijk

 - Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

 - Goede contactuele eigenschappen

-  Probleemoplossend en organisatorisch vermogen

Solliciteren

Wij bieden een leuke en uitdagende baan bij een organisatie met een open en collegiale sfeer. Je inzet wordt beloond met een salaris en een compleet pakket arbeidsvoorwaarden, die passen bij de zwaarte van de functie. Ben jij geknipt voor deze job? Stuur dan je motivatie met C.V., voorzien van foto, ter attentie van: Frank Baas, o.v.v. Sollicitatie Klantenservice per e-mail naar f.baas@blycolin.com. Voor vragen kun je terecht op telefoonnummer 0418-541861.

Overig nieuws