Bob W opent locatie met short stay appartementen in Amsterdam Noord

Auteur: redactie
Ondernemen Opening 6 november 2023
Bob W opent locatie met short stay appartementen in Amsterdam Noord

Bob W is een duurzaam en stijlvol alternatief voor hotels en andere short stay verhuurders. De aanbieder van exclusieve appartementen opent de eerste locaties in Nederland. In Amsterdam Noord is Bob W neergestreken in een nieuw gebouwd en energiezuinig complex aan de Papaverweg. Naast 126 appartementen en design lofts, bevinden zich in het gebouw een restaurant, wellnesscentrum en co-workingspace.

Het duurzame en smaakvolle lokale design geeft deze accommodatie een bijzondere en echt Amsterdamse vibe. De gloednieuwe locatie past perfect tussen het creatieve en levendige deel van de hoofdstad. Of gasten hier nu dagen, weken of maanden wil verblijven, Bob W Amsterdam Noord heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke en relaxte ervaring.

Gastvrijheid van de toekomst

Het dynamische Amsterdam Noord staat bol van creativiteit en zit vol culturele hotspots. En dat allemaal op een steenworp afstand van het eeuwenoude stadscentrum, aan de overkant van het IJ. Bob W strijkt altijd neer op centrale plekken of in levendige, opkomende buurten. Voor de gloednieuwe locatie in Amsterdam Noord is dan ook bewust gekozen. De appartementen en lofts lijken zo uit een design magazine te komen en passen perfect in dit deel van de stad. Verhalen van en over de stad zijn over voelbaar en terug te vinden in verrassende designelementen.

Op de eerste locatie van Bob W in Nederland zijn gasten verzekerd van een ontspannen verblijf dat het gevoel geeft van een luxe hotel, gecombineerd met een echt Amsterdamse vibe en de knusse sfeer van een eigen appartement dat van alle gemakken is voorzien. Bob W vindt het belangrijk dat iedere gast zich enorm welkom voelt. Het gemak van het boekingsproces, het moeiteloos en contactloos inchecken en het contact tijdens het verblijf zijn een toonbeeld van moderne gastvrijheid. Met een handige deurcode ontgrendelen gasten de toegang tot het gebouw en de andere voorzieningen. Online is het vriendelijke team van Bob W 24/7 bereikbaar voor ondersteuning.

Bob W is te vinden in Republica Amsterdam, een gebied waarin ook woningen, pleinen en bedrijven zijn gevestigd. Een stadse oase en ‘New North State Of Mind’, zoals de ontwikkelaars het noemen. Creatieve en innovatieve ontwerpen en ideeën worden hier gecombineerd met de warmte van een Amsterdamse stadsbuurt. In de nabije toekomst openen in hetzelfde complex nog een zwembad, wellness area en co-workingspace de deuren.

“Amsterdam is altijd een verzamelplaats van cultuur, kunst en innovatie geweest, en onze nieuwe showcase-locatie in Amsterdam Noord is precies dat. Bob W Noord is meer dan alleen een verblijf; het is een ervaring, een reis door het hart en de ziel van de stad, de verhalen die het vertelt en de toekomst die het vormgeeft. We hebben kunst, technologie en duurzame praktijken naadloos met elkaar gecombineerd, waardoor een omgeving is ontstaan die een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis en het levendige heden van Amsterdam. Met samenwerkingen van innovatieleiders op het gebied van design, zoals Kota Company en HollowayLi en de lokale ontwerpers & kunstenaars, hebben we een ruimte gecreëerd die intiem Amsterdams aanvoelt. Elke hoek, elk stuk vertelt een verhaal – van creativiteit, van geschiedenis, van duurzaamheid en van een toekomst vol mogelijkheden. Bob W Noord is ons bewijs van de ongeëvenaarde geest van de stad en onze toewijding om gastvrijheid voor de moderne reiziger opnieuw te definiëren.” - Niko Karstikko, CEO van Bob W.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws