Brasserie van Golden Tulip Hotel Central opent tijdelijk terras

Auteur: redactie
Hotelketens 11 mei 2021
Brasserie van Golden Tulip Hotel Central opent tijdelijk terras

’s-Hertogenbosch is de komende maanden een bijzondere horecagelegenheid rijker. Met de zomer in aantocht, en de heropening van de terrassen, is de uitbreiding van Brasserie Cé meer dan welkom. De brasserie van Golden Tulip Hotel Central zal binnenkort een tijdelijk terras openen achter de oude stadsmuur uit 1635 bij het Herman Moerkerkplein. Het is een unieke en verrassende plek in de prachtige karakteristieke omgeving van de binnenstad.

Brasserie Cé van Golden Tulip Hotel Central breidt komende zomer uit met een terras genaamd Cé bij Dieske. Vanaf woensdag 19 mei is de Bosschenaar gedurende 3,5 maanden van woensdag tot en met zondag welkom op het tijdelijke terras van Brasserie Cé. Het terras is omringd door historische stadsmuren die ‘s-Hertogenbosch rijk is. Ondanks dat het terras tijdelijk geopend is creëert Karin Rademaker een artistieke en unieke plek om te genieten. “Al is het maar 3,5 maand, dit is zo’n unieke plek, heerlijk beschut en in de zon tussen 12 en 18 uur. Dat moet je gezien en beleefd hebben", aldus Karin Rademaker. Tevens worden er, in relatie met het afgelopen surrealistische jaar, verscheidene Jeroen Bosch-elementen toegevoegd aan het historische terrasdecor.

Vegetarisch en vegan

Golden Tulip Hotel Central weerspiegelt deze zomer de juiste balans tussen de mooie geschiedenis van ’s-Hertogenbosch en de eigentijdse stad. Naast de aandacht voor historie en kunst heeft de klassieke kaart van Brasserie Cé ruimte gemaakt voor vegetarische en vegan gerechten. De keuken werkt met lokale producten, maar geven de moderne gerechten toch een internationaal tintje. Bovendien kunnen de gasten nog steeds thuis genieten van de keuken van Brasserie Cé door te bestellen via de website van Brasserie Cé. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws