BungalowSpecials start klantenservice met WhatsApp

12 april 2016
BungalowSpecials start klantenservice met WhatsApp

BungalowSpecials is gestart met het inzetten van WhatsApp en is daarmee de eerste Online Travel Agency in Nederland die zich aan het medium waagt. Met
de inzet van WhatsApp mikt BungalowSpecials op het verdere optimaliseren van het algehele serviceniveau.

*Service uitbreiden naar nieuwe behoeften*
Met het toevoegen van WhatsApp als communicatiekanaal hoopt BungalowSpecials dichterbij de gast te staan dan ooit. Het is de bedoeling dat gasten voor, maar vooral ook tijdens hun verblijf ten alle tijden terecht kunnen met hun vragen. Zo kan er bijvoorbeeld tijdens het verblijf een foto worden gestuurd van bepaalde situaties die vervolgens snel kunnen worden opgelost. Uiteindelijk krijgt de gast hierdoor meer waar voor zijn geld. Doordat WhatsApp erg laagdrempelig, en met rond 9,4 miljoen gebruikers in Nederland de grootste app is, kunnen klachten en vragen sneller en op efficiënte manier worden afgehandeld. Hiermee mikt BungalowSpecials op het verhogen van de klanttevredenheid.

*Het realiseren van de ‘perfect stay’*
Het toevoegen van WhatsApp draagt bij aan het bedrijfsmotto ‘Creating the perfect stay’. Zo zegt Remco Hofstede, directeur van BungalowSpecials: "We willen oog in oog staan met onze klanten en altijd voor ze klaarstaan. Bijna iedereen die beschikt over een smartphone is frequent gebruiker van WhatsApp en door hieraan deel te nemen hopen we bij te dragen aan de perfect stay voor onze gasten."

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws