Geen bonnen Cadeaubox Nederland

23 april 2013
Geen bonnen Cadeaubox Nederland

Koninklijke Horeca Nederland adviseert om geen bonnen van Cadeaubox Nederland meer te accepteren. Cadeaubox stopt namelijk per direct met haar activiteiten. Voor de horecaondernemer betekent dit
dat, wanneer hij de bonnen accepteert, het lastig wordt hiervoor nog geld te innen.

*Reserveringen*
De KHN raadt horecaondernemers aan om gasten in te lichten, als er nog reserveringen via deze bonnen staan. De bonnen kunnen niet meer worden verzilverd.

*Overeenkomst*
Cadeaubox Nederland B.V laat weten dat de overeenkomst met Goodlife Company N.V. te Brussel niet wordt verlengd. Voor een periode van vijf jaar kreeg het bedrijf in 2009 via de overeenkomst het recht om het concept cadeaubox.com in Nederland te exploiteren. De licentiegever heeft besloten de overeenkomst niet te verlengen, waardoor er per 31 december 2013 een einde komt aan Cadeaubox Nederland.

*Investering*
Daarnaast laat Cadeaubox weten dat zij veel investeringen moesten doen om de onderneming te starten. Deze kosten konden de afgelopen jaren niet worden terugverdiend. Het vooruitzicht dat de financiële situatie op korte termijn in positieve zin zal wijzigen, is volgens hen niet aanwezig.


~Maud Vissers~

Overig nieuws