Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

11 januari 2012 |
Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

Carlos en Anneke Faes van restaurant De Proeftuin in Eindhoven zijn tijdens de Horecava 2012 uitgeroepen tot SVH HorecaHelden van het jaar. In de finale waarbij alle HorecaHelden van het afgelopen jaar
tegen elkaar streden kregen de Brabantse horecaondernemers de meeste stemmen van het publiek.


De eerste reactie van het echtpaar Faes is ongeloof

Schitteren op de cover
Antonio van Hengel, HorecaHeld van 2010, reikte de prijs uit. Het echtpaar Faes kreeg het eerste exemplaar van het SVH-magazine Welkom, waarop zij op de cover schitteren. Ook waren er bloemen, een oorkonde en een beeldje.


Van Hengel vertelt over zijn ervaringen als HorecaHeld van 2010

Schouderklop(je)
Vooraf vroeg presentator Karel de Vos aan Van Hengel wat de prijs is en wat het met je doet. Van Hengel: "Uitgeroepen worden tot HorecaHeld is als het krijgen van een heel groot schouderklopje wat je jezelf nooit zou geven."

Allemaal helden
Alle finalisten zijn uiteraard de helden van nu in de horeca. Een staande ovatie van het aanwezige publiek viel de 9 personen van 7 horecabedrijven ten deel. Iedere finalist werd met een mooi filmpje over zijn, haar of hun bedrijf op het podium gehaald.


Alle SVH HorecaHelden van afgelopen jaar wachten op het grote moment

De HorecaHelden in overzicht:
FastserviceHeld: Ronald Meijer, Pays de Mer, Terneuzen
LunchroomHeld: Alex Schulp, Brasserie Zuidplein, Rotterdam
RestaurantHeld: Carlos en Anneke Faes, De Proeftuin, Eindhoven
HotelHeld: Peter Mooijman, Hotel Des Indes, Den Haag
TourCulinairHeld: Niels en Floortje Mulder
UWVHeld: Joyce Knubben
CaféHeld: Mirjam Theus

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: