Central Park in Voorburg tilt hotel naar hoger niveau

Auteur: Redactie
Hotelbouwplannen 15 april 2022
Central Park in Voorburg tilt hotel naar hoger niveau

Central Park heropent haar hotelkamerdeuren met een compleet vernieuwde look. Na een periode van renovaties kan er sinds 1 april weer worden overnacht in de naar eigen zeggen luxe, stijlvolle kamers. Boutiquehotel en restaurant Central Park is gevestigd in een historisch rijksmonument, “Gelegen in een oase van rust in de groene omgeving van Voorburg. Het hotel telt veertien luxe suites en kamers, welke ruim en van alle gemakken voorzien zijn en uitkijken over de mooie tuin of het uitgestrekte park”, aldus het hotel.

Persoonlijke aandacht 

Om de gasten een exclusieve totaalbeleving te bieden, heeft Central Park de afgelopen lockdown aangegrepen om het hotel naar een hoger platform te tillen. Eerder al werden het restaurant, de keuken en de receptie van Central Park onder handen genomen. Om deze upgrade door te trekken naar het hotelgedeelte, zijn afgelopen maanden de hotelkamers gerenoveerd. Vrijwel de gehele kamers zijn gestript en opnieuw ingericht, van de badkamers tot aan het behang en het meubilair, het enige wat is blijven staan zijn de luxueuze Hästens bedden. SVH Meestergastheer Joey de Kruijf en partner Tamara Holwerda runnen samen Central Park en hebben nu met de renovaties hun eigen stempel gedrukt op het interieur. “Alleen het beste is goed genoeg, de beleving en verwachting voor de gast moet kloppen van boven naar beneden”, aldus Joey & Tamara.

Ambiance

“Bij de nieuwe inrichting is er een luxe sfeer gecreëerd die doet denken aan Parijs, met klassieke kleuren en materialen, romantische details en allure” meldt het hotel verder. De renovatie van de hotelkamers is gedaan in samenwerking met Jeroen Smeele van Smeele Design, een bureau voor conceptontwikkeling, interieurontwerp en de realisatie van interieurprojecten voor de high-end hospitality. Samen met Joey en Tamara hebben zij naar eigen zeggen een ontwerp gerealiseerd waarmee de ambiance en de verfijnde allure van het monumentale pand nog beter tot zijn recht komt. “De kamers zijn ruim en mede door het nieuwe meubilair erg sfeervol en comfortabel”, staat te lezen in het persbericht. Vanaf heden beschikken alle kamers over airconditioning, wat in de zomermaanden voor verkoeling zorgt en in de wintermaanden voor verwarming. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, waarmee de groene omgeving naar binnen wordt doorgetrokken.

Totaalbeleving in luxe segment

Central Park zegt dat bij hun hotel twee verschillende werelden worden samengebracht: “Het moderne interieur en de gemakken van nu, met aandacht voor klassieke details die het monumentale pand in ere houden”. De keuken onder leiding van Chefs Tim Bood & Hette Hettema neemt de gasten mee in de producten die het seizoen te bieden heeft.

Foto: Pascale Van Reijn

Overig nieuws